Întăriri pe „ultima sută de metri” la Conpet

Întăriri pe „ultima sută de metri

Doi foști divizionari B, fundașul stânga Olteanu și portarul Anghelache – amândoi trecuți prin curtea Tricolorului Breaza – au ajuns sub comanda lui Florin Pârvu, la Conpet. Anghelache a apărat, sezonul trecut, poarta defunctei Unirea Câmpina, iar Olteanu a fost legitimat la o altă echipă care s-a desființat – Delta Tulcea, între timp, fotbaliștii originari din Slănic, respectiv Măneciu încercându-și norocul și la alte grupări, fără succes.

De altfel, Olteanu a și jucat ieri, în meciul „școală” pe care Conpet l-a câștigat în fața juniorilor de la Astra, debutând astfel pentru noua sa echipă, Conpetul exprimându-și interesul pentru a-i transfera pe amândoi jucătorii care aparțin clubului Caraimanul Euro-Africa Bușteni.

Foarte probabil, lista achizițiilor pentru Conpet nu se va opri aici, Pârvu testându-l și pe mijlocașul Gabriel Munteanu (Astra 2 Ciorani) și readucându-l la echipă pe Darius Badea, dar cea mai importantă veste pentru echipa din Strejnic ar fi aceea că este foarte posibil ca nigerianul Paul Abba să poată juca în liga a III-a și în acest campionat, deși are statut de extracomunitar.

 

Sursa: Ziarul Prahova

Pe aceeași temă