Înfrângere și victorie pentru Gaz Metan în primele amicale din Antalya. Medieșenii au bifat a 11-a achiziție: un fundaș de la ACS Poli

Aflată de miercuri în cantonament în Antalya, Gaz Metan Mediaș a desfășurat până acum două meciuri amicale în stagiul de pregătire turcesc. Vineri, trupa antrenată de Leo Grozavu a avut programate două meciuri de verificare. Pe primul la pierdut, iar pe al doilea l-a câștigat.

Vineri, la amiază, Gaz Metan a pierdut amicalul cu Bohemians Praga, locul 13 din prima ligă cehă, scor 0-1. Meciul s-a încheiat cu victoria la limită a cehilor, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutul 87 de Havel. În acest test a fost folosit și noua achiziție George Neagu, de la ACS Poli Timișoara.

Grozavu a folosit cu Bohemians jucătorii: Botoșer – M. Stancu, I. Rada, Cristea, G. Neagu, Cr. Danci, P. Iacob, Al. Munteanu, Figliomeni, Al. Zaharia, M. Staicu.

Revenind la ultima achiziție a Gazului, George Neagu (30 ani) este un fundaș stânga originar din Orăștie, care în cariera sa a mai evoluat pentru CS Mioveni, Internațional Curtea de Argeș, UTA, Pandurii sau ACS Poli. După ce a promovat cu timișorenii în Liga 1, în prima parte a sezonului actual, Neagu a fost folosit doar într-un singur meci. Pe lângă George Neagu, Gaz Metan a mai achiziționat în această iarnă alți zece jucători: Călin Albuț (ex FC Viitorul)(portar), Ionuț Rada (ex CS Mioveni), Ionuț Neag (ex „U” Cluj), Radu Zaharia (ex FC Voluntari)(fundași), Paul Iacob (ex FC Viitorul II), Valentin Coșereanu (ex SCM Pitești), Alexandru Zaharia (ex Oțelul), Cristian Danci (ex Șoimii Pâncota)(mijlocași), Cristian Gavra (ex FC Viitorul) și Marius Staicu (ex CSM Râmnicu Vâlcea)(atacanți).

După-amiază, Gazul a avut programat al doilea amical, în compania kazahilor de la Akzhayik Uralsk, din prima ligă. Medieșenii au reușit să câștige la limită acest test prin golul lui Liviu Băjenaru din minutul 57.

Grozavu a început partida cu următorul unsprezece: Albuț – Cristea, L. Cazan, Florean, R. Zaharia, Cip. Petre – Bic, Băjenaru, Niță (aflat în probe), Coșereanu – Gavra.

Următoarea partidă de verificare este programată dumincă, 7 februarie, contra echipei Novi Pazar din Serbia.

Foto și video: bohemians.cz

 
 
Pe aceeași temă