Ineul se betonează: a venit și Dănuț Bilia!

Ineul se betonează:** a venit și Dănuț Bilia!

Nou-promovata arădeană mai face un transfer care-i conferă statut de protagonistă principală în viitoarea stagiune a Ligii a III-a. Antrenorul Adrian Abrudean a anunțat astăzi că gruparea sa a ajuns la un acord cu fundașul Dănuț Bilia, fotbalistul de 28 de ani înregimentându-se în efectivul alb-albastru.

„E un băiat de mare caracter, l-am avut și coleg în liga a doua la Ineu. Ne va ajuta mult, l-am adus pentru postul de fundaș central, eram descompletați acolo. Mă bucură mult revenirea lui”, a menționat Abrudean.

Bilia a venit din Timișoara în Arad în prima jumătate a anilor 2000, la UTA. Pe lângă experiența alb-roșie și cea de la Tricotaje Ineu, apărătorul a jucat și pentru AC Universitatea, coleg fiind în Aradul Nou cu actualii ineuani Marian Nicolau, Florin Rusu și Alin Drăgan.

A petrecut ultimul campionat la divizionara C Fortuna Brazi, unde l-a avut antrenor pe Edi Iordănescu. Gruparea condusă de Grigore Sichitiu a pierdut promovarea în eșalonul secund, fiind depășită de echipa ex-utistului Gyuszi Balint, Unirea Tărlungeni.

Celălalt fundaș central transferat de Ineu în această vară, Attila Bier, a încheiat investigațiile medicale și urmează un tratament de refacere. „El a avut o accidentare campionatul trecut, iar recuperarea n-a decurs cum trebuia. Acum avem siguranța că totul va merge bine”, a comentat „Știli”, mărturisind că e în discuții cu un mijlocaș de bandă dreaptă care ar putea pune punct campaniei de transferuri. .

Ineul încheie cantonamentul sâmbătă dimineață printr-un amical cu Crișul Chișineu Criș, iar miercuri e în Arad, pentru un amical cu UTA (echipa pregătită de Francisc Tisza), pe stadionul Motorul!

 

Sursa: SportArad

Pe aceeași temă