Pelici acuză jocul la „cutie” al adversarelor din Liga 2, laudă ASU Poli și comentează apropierea Chindiei. „E o presiune care se simte”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2018, 15:21 Campionat
Pelici acuză jocul la

Alexandru Pelici o menține pe FC Hermannstadt la patru puncte de Chindia și o apropie la trei puncte de liderul Dunărea după succesul cu 1-0 de la Timișoara, împotriva echipei ASU Poli. Tehnicianul timișorenilor a lăudat jocul formației alb-violete, căreia i-a urat succes. Cât despre promovare, Pelici spune că presiunea din partea târgoviștenilor se resimte.

Pelici i-a felicitat pe Antonio Foale și Dănuț Bilia, antrenorul, respectiv fundașul echipei timișorene. „O victorie foarte importantă. Acest campionat se joacă etapă de etapă. Cred că așa se va juca până la finalul lui. Ne luptăm pentru fiecare puncte. Fiecare metru de teren contează. Știam că ne așteaptă un joc foarte greu, cu o echipă bună a Politehnicii. Din punctul meu de vedere, mai bună decât în turul campionatului. O echipă care ne-a pus probleme și mă bucur cu atât mai mult cu cât victoria e mai prețioasă pentru noi. Un teren unde se câștigă greu, le doresc mult succes. Îl felicit pe Toni pentru punctul obținut la Mioveni. Le doresc mult succes celor ce activează aici, cu care am lucrat, Bilia”, a spus antrenorul Hermannstadtului după victoria la limită obținută cu ASU Poli.

Lot echilibrat și bine pregătit pentru a face față pe două planuri, campionat și cupă

Antrenorul celor de la Hermannstadt spune că lupta la promovare e grea, mai ales că alți adversari joacă „la cutie” cu echipa sa, nu cum a făcut Poli.

„Pentru noi, toate meciurile sunt dificile. Urmează cele trei puncte, acum, cu Satu Mare, apoi jocul cu Miroslava. Ne dorim să câștigăm fiecare joc, pentru că fiecare punct contează și campionatul se joacă până în ultima etapă. E o presiune care se simte. Astăzi am avut șansa să întâlnim o echipă care joacă fotbal, care a ieșit la joc și care ne-a lăsat și spații în același timp. Sunt echipe care se baricadează pe două linii, trebuie să le desfaci, și acelea sunt destul de dificile. Obiectivul nostru principal rămâne promovarea, chiar dacă suntem în semifinalele Cupei. Avem un lot de echilibrat și bine pregătit fizic și putem face față pe cele două planuri”, a mai spus Pelici.

Peste două săptămâni e așteptat să revină Alexandru Curtean, care are o fisură la un deget. Cât despre Tîrnoveanu, fotbalistul are ligamentele încrucișate rupte și nu va mai juca în acest sezon.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 26 Mar. 2018, 15:21 Campionat
Pe aceeași temă