Arbitrul a dat, Bilia a ratat!

09 Oct. 2011, 19:04 Stiri

„Alb-albaștrii” s-au străduit un meci întreg să desfacă defensiva superaglomerată a arădenilor însă fără succes. În prelungirile jocului căpitanul Hunedoarei, Dănuț Bilia a ratat o lovitură de la 11 metri – șut slab în dreapta portarului Merșca care a respins mingea (93′) – acordată de „centralul” Țiții la un presupus henț în careu făcut de Lung.

FC HD vs Merșca

Nici în timpul regulamentar de joc gazdele nu avut mai multă inspirație în fața cadrului porții lui Merșca care a respins în corner demi-voleul lui Bilia (32′), altfel singurul șut pe poartă a primului mitan.

Goalkeaper-ul lui Sebiș a închis bine poarta și după pauză când l-a blocat pe Trășcan – șut din careu (56′) și a respins salvator de sub bara transversală mingea șutată puternic de la 25 de metri de Șandru (60′).

FC Hunedoara a fost cel mai aproape de gol în minutul 69 când Trășcan a trimis mingea cu capul în bara transversală!

Finalul jocului a găsit cele două echipe comasate în jumătatea de teren a oaspeților care s-au apărat eroic în fața ofensivei precipitate a gazdelor aflată în căutarea golului izbăvitor pe care nu l-au găsit nici cu ajutorul primit de la arbitru. Vorba românului „Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă în traistă”…

â–ºLa primul joc oficial pe „Michael Klein ” antrenorul Aurel Șunda a surprins pe toată lumea prin folosirea lui Marcel Șandor pe postul de fundaș stânga deși jucătorul este unul de profil ofensiv. Șandor s-a achitat bine de sarcini.
â–ºRaportul cornerelor a fost zdrobitor în favoarea lui FC Hunedoara care a repus mingea în joc de la colțul terenului de 10 ori în timp Național Sebiș nu a scos niciunl.
â–ºPeluza Nord a stadionului „Michael Klein” locul de unde urmăresc de obicei meciurile suporterii hunedoreni a fost goală vineri.
â–ºPrincipalul finanțator al FC Hunedoara, Silvan Toma a trăit meciul la intensitate maximă iar la final s-a declarat dezamăgit de penalty-ul ratat în prelungiri de Bilia.
â–ºCu cele două puncte cedate în remiza „albă” cu Nașional Sebiș, FC Hunedoara a ajuns la cota șapte puncte pierdute pe teren propriu în acest campionat după 1-1 cu ACS Recaș și 0-1 cu CFR Simeria.

FC Hunedoara – albastru- 0 (0)
O. William – Posteucă, Bilia (cpt.), Al. Crețu, M. Șandor – P. Păcurar ( 46′ Ov. Popesc), Dimcea (58′ Al. Floruț), P .Petrescu (84′ Moroșan), Trășcan – T. Todea, Șandru (71′ Negru).
Antrenor: Aurel Șunda

Național Sebiș – roșu- 0 (0)
Merșca – Feieș, Lung (cpt.), Jude, Viderok – Cornea (61′ Burlacu), Bîrdan (67′ Necșulescu), Francescu, Bozian (46′ Gavrilaș) – Leucuța, Fl. Băd (90′ Ivancea).
Antrenor: Dan Cuedan

Arbitru: Lucian Țiții (Sibiu). Asistenți: Zoltan Simo (Cristuru Secuiesc) și Attila Szabo (Odorheiu Secuiesc)
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 400

articol scris de Sami Tamaș
foto de Traian Manu (Glasul Hunedoarei)

09 Oct. 2011, 19:04 Stiri
Pe aceeași temă