Încă un portar la Turris. Echipa lui Erik Lincar l-a adus și pe Ionuț Rus, fost junior la Lazio Roma

Încă un portar la Turris.** Echipa lui Erik Lincar l-a adus și pe Ionuț Rus, fost junior la Lazio Roma

Turris Turnu Măgurele va avea trei portari noi în lotul cu care va aborda prima participare în campionatul Ligii 2. După David Duțu (19 ani) și Aurelian Păun (18 ani), echipa teleormăneană și-a asigurat și serviciile lui Ionuț Rus (19 ani), goalkeeper care aparține de CFR Cluj și care în partea a doua a sezonului recent încheiat a evoluat la Luceafărul Oradea.

Revenit în România după o experiență de câțiva ani la juniorii lui Lazio Roma, Ionuț Rus a semnat cu CFR Cluj, însă nu a jucat în niciun meci pentru campioană. În 2019 a fost împrumutat la Luceafărul Oradea, pentru care, dintr-un total de 17 meciuri, a jucat în șase partide. Acum a fost direcționat la Turris.

„Bine ai venit Ionut!
Ionut Casian Rus, nascut la 20 Ianuarie 2000 in Timisoara si avand inaltimea de 1.98m, este portarul Echipei Nationale de Fotbal U-19, iar pana acum a evoluat la LPS Banatul, Lazio Roma U17, Lazio Roma U19, Luceafarul Oradea, CFR Cluj”
, a anunțat clubul din Turnu Măgurele.

Până acum, Turris i-a mai achiziționat și pe portarii David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni) și Aurelian Păun (18 ani), fundașii Cătălin Pîrvulescu (28 de ani, ex FC Hermannstadt) și Denis Ispas (25 de ani, ex SSC Farul), mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia), Silviu Pană (27 de ani, ex Dunărea Călărași), Alexandru Mitracu (18 ani, ex CS Tunari) și George Călințaru (30 de ani, ex Daco-Getica) și atacanții Cristian Bud (34 de ani, ex CFR Cluj) și Geoffrey Chinedu Charles (21 de ani, ex RabotniÍki – Macedonia). Echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani, ex Flacăra Horezu), pe acesta ca antrenor cu portarii, însă va putea fi utilizat ca jucător și în situații extreme.

Din lotul cu care Turris a reușit promovarea în Liga 2 au mai rămas jucătorii: Florinel Mitrea, Alexandru Sălcianu, Savin Mihai, Bogdan Matei, Claudiu Juncănaru, Adrian Voicu, Cristian Ciobanu și Dragoș Tescan.

Altfel, Turris joacă miercuri, de la ora 10:30, pe teren propriu, pe Spartak Plevna, o nouă promovată în liga a doua din Bulgaria, primul amical din această vară. Echipa din Turnu Măgurele își va prezenta cu această ocazie noul echipament.

Pe aceeași temă