Încă un fotbalist pleacă de la Energeticianul. „Am pus capăt contractului. Sunt jucător liber”

Nou-promovata în Liga 2 Energeticianul a avut, în vară, o campanie de achiziții foarte numeroasă, iar acum, în pauza de iarnă, la finalul primei părți a sezonului, se desparte de mulți dintre jucătorii pe care îi are în lot. Clasarea abia pe locul 8, mult sub așteptările finanțatorului Nicolae Sarcină, duce la modificări importante.

Zilele trecute, Cosmin Neagu (27 de ani) s-a alăturat jucătorilor care s-au despărțit de Energeticianul. După o jumătate de an petrecută la gruparea care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Petroșani, mijlocașul s-a înțeles cu oficialii clubului pentru rezilierea contractului.

„Am ajuns la un numitor comun cu oficialii clubului și am pus capăt contractului. Sunt jucător liber. Le doresc multă baftă celor de acolo. Deocamdată nu știu încotro o voi apuca. Voi sta câteva zile, nu am de gând să mă grăbesc”, a declarat jucătorul care s-a transferat în vară la Energeticianul de la FC Hermannstadt, echipă cu care a promovat în Liga 1.

Deși era unul dintre cei mai buni jucători din lot, Neagu a apucat să joace în doar 13 meciuri în acest sezon, dintre care în doar șapte ca titular, și a înscris o dată, cu Luceafărul Oradea (4-0).

În cariera sa, mijlocașul a evoluat pentru Delta Tulcea, Dunărea Galați, CSM Râmnicu Vâlcea, SC Bacău, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila, FC Hermannstadt și Energeticianul.

Cosmin Neagu e al 12-lea jucător care se desparte în ultima perioadă de Energeticianul, după portarul Horațiu Moldovan, fundașii Cosmin Achim, Emil Ninu, Marius Tomozei și Dudu Drugă și mijlocașii Viorel Nicoară, Octavian Vasile, Lucian Iordache, Laurențiu Manole, Marian Stoenac și Călin Cristea.

Energeticianul a încheiat prima parte a sezonului pe locul 8, cu 29 de puncte, însă e departe de pozițiile promovabile direct. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte, în timp ce pe locurile 2 și 3 sunt Academica Clinceni și Petrolul Ploiești, cu câte 45 de puncte.

Pe aceeași temă