Cosmin Neagu s-a despărțit de Concordia Chiajna: „Așa este mai bine pentru mine”

Cosmin Neagu s-a despărțit de Concordia Chiajna:**

După doar șase luni petrecute la Concordia Chiajna, atacantul Cosmin Neagu (28 ani) și-a reziliat acordul cu echipa ilfoveană și a devenit liber de contract. Jucătorul originar din Coșoteni, sat din județul Teleorman, nu fusese prezent nici la reunirea lotului condus acum de Florin Bratu.

„Am decis de comun acord să întrerupem colaborarea. Așa este mai bine pentru mine. Sunt în discuții cu câteva echipe, iar în următoarele zile urmează să mă decid. Le urez multă baftă celor de la Chiajna”, a spus Cosmin Neagu pentru Liga2.ro.

Atacantul a jucat în prima parte a actualului sezon al Ligii 2 în 13 partide pentru Concordia, în șapte dintre ele începând ca titular, fără a marca.

În cariera sa, Cosmin Neagu a mai evoluat pentru Delta Tulcea, Dunărea Galați, CSM Râmnicu Vâlcea, SC Bacău, Farul, Dacia Unirea Brăila, FC Hermannstadt, Energeticianul (acum redenumit Viitorul Pandurii), SC Oțelul Galați și Concordia Chiajna.

Concordia Chiajna și-a mai pierdut în această iarnă și doi fundași, pe Alexandru Albu, care era și golgheterul echipei, și pe Alin Dobrosavlevici, căpitanul. Primul a ajuns la Academica Clinceni, iar al doilea la FC Hermannstadt.

Articol scris de Adrian MUJEA

Pe aceeași temă