Încă un fost jucător al SC Bacău se alătură Forestei. Popovici: „Sunt sigur că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele”

Încă un fost jucător al SC Bacău se alătură Forestei.** Popovici:

Pregătirea de iarnă a fotbaliștilor de la Foresta a început în forță, miercuri fiind prima zi din acest an în care au avut programate două antrenamente. Dimineața au efectuat alergări pe pista stadionului Areni, iar după-amiază au făcut exerciții de forță în sala de atletism. În privința lotului de jucători, trebuie precizat că miercuri a ajuns sub comanda antrenorilor Cristi Popovici, Marius Gireadă și Marius Lup atacantul Robert Marian Grumezescu (foto), în vârstă de 23 de ani.

Originar din Darabani, Grumezescu a evoluat în ultimele trei sezoane în eșalonul secund al fotbalului românesc, îmbrăcând tricoul formațiilor FCM Dorohoi, SC Bacău și ACS Berceni. Grumezescu este al doilea atacant care ajunge pe Areni în această iarnă, după Cătălin Vraciu (27 de ani), adus de la ACS Poli Timișoara.

„Aveam nevoie de întăriri în avanposturi după ce ne-am despărțit în ultima vreme de Marius Matei și Vlad Bujor. Vraciu și Grumezescu sunt doi băieți serioși, cu care eu am lucrat foarte bine la Bacău, și sunt sigur că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, antrenorul principal Cristi Popovici.

În afara de cei doi, în lotul de jucători al Forestei care a demarat pregătirea de iarnă au fost cooptați și o serie de tineri fără prea mare experiență. Dacă Alexandru Ivan și Daniel Păiuș au apucat să adune câteva prezențe la seniori evoluând pentru Bucovina Pojorâta sau Sporting Suceava, Cosmin Coroamă, Cosmin Buziuc și Mugur Alin Florescu sunt juniori proveniți de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Foresta se va pregăti în localitate până pe 24 ianuarie, când echipa va pleca într-un cantonament la Câmpulung Moldovenesc. După revenirea de la munte, care se va produce pe data de 4 februarie, sucevenii vor intra într-o altă etapă a pregătirii de iarnă, când se va insista pe antrenamentele cu conținut predominant tehnico-tactic. Până la această oră oficialii clubului nu au reușit să perfecteze decât un singur meci amical, pe 15 februarie sucevenii urmând să-și măsoare forțele, la Piatra Neamț, cu gruparea de Liga a 2-a Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă