Încă o plecare de la Sportul Snagov. Echipa ilfoveană își pierde un jucător pe care l-a adus de la Rapid

Numele jucătorilor aflați pe lista plecărilor în această iarnă de la Sportul Snagov se înmulțesc. După portarul George Micle (18 ani), ajuns la Campionii FC Argeș cu două etape înainte de finalul primei părți a sezonului, și Iulian Roșu (25 ani), echipa ilfoveană s-a despărțit astăzi, 28 decembrie, și de mijlocașul Adrian Dorobanțu (20 ani).

Adrian Dorobanțu a ajuns la Snagov în vară, de la Rapid. A evoluat pentru echipa ilfoveană în 13 meciuri, în nouă dintre ele ca titular, fără să înscrie. În cariera lui a mai trecut pe la CSM Oltenița și Progresul Spartac.

„👏🏼 Mulțumim, Adi Dorobanțu!

A debutat în Liga 2 la echipa noastră, dar acum ne părăsește. Clubul Sportul Snagov anunță despărțirea, pe cale amiabilă, de Adrian Dorobanțu (20 de ani).

Îi dorim mult succes în drumul său către fotbalul mare și sperăm să impresioneze în continuare cu pasele sale!

⚽️ 4 pase de gol în 13 meciuri a reușit Adi Dorobanțu la Sportul Snagov”, a anunțat Sportul Snagov.

Gruparea care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Ghermănești, sat din comuna ilfoveană Snagov, e pe cale să își piardă și căpitanul, unul dintre cei mai experimentați jucători pe care îi mai are în loc. Adrian Stoica e și golgheterul echipei, cu șase reușite în prima parte a sezonului, în care are 19 apariții.

Sportul Snagov ocupă locul 18, penultimul, în clasamentul Ligii 2, la finalul primei părți a sezonului, cu 9 puncte acumulate după 21 de etape. Prima clasată deasupra locurilor retrogradabile, FK Csikszereda, are 22 de puncte, astfel că șansele ca echipa ilfoveană să evite să pice în Liga 3 în vară sunt de ordinul fantasticului în acest moment.

Pe aceeași temă