Încă o lovitură dată de CS Universitatea! Avrămia și Herghelegiu au lăsat Iașiul pentru Craiova

Încă o lovitură dată de CS Universitatea!** Avrămia și Herghelegiu au lăsat Iașiul pentru Craiova

CS Universitatea Craiova a mai dat o lovitură pe piața transferurilor în această iarnă. Echipa pregătită de Ovidiu Stângă i-a achiziționat pe Adrian Avrămia și Andrei Herghelegiu de la CSMS Iași.

După Andrei Ivan, internațional U17 venit de la Sporting Pitești, echipa din Bănie a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, că a reușit să-i convingă pe Avrămia și Herghelegiu, alți doi internaționali de tineret ai României, să semneze contracte cu alb-albaștrii.

Cei doi jucători aflați în ultimele șase luni de contract cu gruparea din Copou au semnat cu CS Universitatea Craiova înțelegeri pe o perioadă de trei ani, începând cu 1 iulie 2014. Conform site-ului echipei craiovene, oficialii olteni vor face eforturi pentru a-i aduce pe cei doi internaționali în Bănie din această iarnă.

Adrian Avrămia, 21 de ani, joacă pe postul de fundaș central. Are două selecții în naționala U19 a României și alte patru convocări la naționala U21.

Andrei Herghelegiu (foto), 21 de ani, evoluează pe poziția de atacant. În actuala stagiune a jucat în 12 partide pentru CSMS Iași și a marcat de trei ori. Are două selecții în naționala de tineret a României.

Dacian Varga este un alt jucător transferat în această iarnă de CS Universitatea Craiova.

Florin Prunea, președintele echipei CSMS Iași, a încercat fără succes, încă din startul acestui sezon, să-i convingă pe cei doi jucători să semneze noi contracte, însă nu i-a putut convinge. Dacă Herghelegiu a evoluat mai mult în această primă parte a campionatului, Avrămia a resimțit din plin refuzul său de a-și prelungi contractul, aparițiile sale în teren fiind sporadice.

La reunirea de vineri a ieșenilor, Punea încă spera să-i va convinge pe cei doi să semneze noi contracte cu CSMS. Iată ce declara acesta în legătură cu situația celor doi internaționali: „Vom avea noi discuții și cu Herghelegiu și Avrămia. Ei sunt viitorul acestui club și trebuie să rămână la Iași, dar nu poți ține cu forța niște oameni, dacă nu vor să semneze prelungirea contractelor”.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă