Încă o achiziție din Liga 2 pentru principalul rival al Oțelului în lupta pentru promovare

Încă o achiziție din Liga 2** pentru principalul rival al Oțelului în lupta pentru promovare

Italianul Alessandro Masella s-a despărțit pe cale amiabilă de Foresta în această iarnă, după ce evoluase un an și jumătate pe Areni. Fundașul central în vârstă de 21 de ani își va continua însă cariera în România, urmând să joace din nou sub comanda lui Cristian Popovici, un antrenor cu care a mai colaborat la SC Bacău și Foresta.

Masella a semnat, așadar, un contract de joc cu Aerostar Bacău, formație angrenată în lupta pentru promovarea în eșalonul al doilea. La Aerostar, italianul va fi din nou coechipier Ionuț Mihălăchioae, Cornel Căinari, Cătălin Vraciu sau Dudu Drugă, foștii săi colegi de la Foresta.

„Situația la Foresta este una delicată, și am decis că nu pot continua în asemenea condiții. Am petrecut o perioadă frumoasă la Suceava, și pe această cale vreau să mulțumesc fanilor pentru susținere și pentru faptul că au fost tot timpul alături de mine”, a declarat fostul „forestier” pentru Monitorul de Suceava.

Alessandro Masella a jucat în perioada junioratului la Lazio Roma și Perugia, ajungând în România în urmă cu trei ani, la Ceahlăul Piatra Neamț. În prima parte a sezonului actual a evoluat în 14 meciuri pentru Foresta și a marcat un gol, în victoria cu 1-0 pe terenul celor de la Pandurii.

În această iarnă, Aerostar, liderul Seriei 1 a Ligii 3, i-a mai achiziționat și pe Cornel Căinari, Florin Istrate, Adrian Hurdubei, Alexandru Roșca și Octavian Potcoavă. La capitolul despărțiri, băcăuanii au renunțat și la Alexandru Belecciu și Cătălin Oanea.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Codrin ANTON

Pe aceeași temă