Încă două transferuri pentru UTA. „Stegarii” Grigorie și Căucă au semnat cu echipa arădeană. „Alături de suporteri putem reuși performanța promovării”

Marius ANGHEL 28 Jun. 2017, 22:28 Bursa transferurilor

După ce de dimineață au bătut palma cu fundașul Mădălin Ciucă (34 de ani), liber de contract după ce s-a despărțit de CSM Poli Iași, UTA a bifat pe seară încă două transferuri. Ambele achiziții vin de la FC Brașov. Mijlocașul Ștefan Grigorie (35 de ani) și portarul Bogdan Caucă (20 de ani) au semnat cu arădenii.

„Sunt onorat că am semnat cu UTA, o echipă de tradiție. Îmi doresc să promovăm, cu acest gând am venit, ar fi frumos să reușim, există o emulație în jurul acestei echipe și e clar că suporterii își doresc acest lucru. Alături de ei putem reuși această performanță, cred că merită din plin ca echipa să joace în Liga I, mai ales prin prestația lor din tribună”, a spus Ștefan Grigorie, jucător care a fost dorit de fostul său antrenor de la Brașov, Cornel Țălnar, la Luceafărul Oradea. Oferta de la UTA a fost de nerefuzat pentru mijlocașul care în sezonul recent încheiat a bifat 31 de meciuri pentru FC Brașov și a înscris 8 goluri.

„Mă bucur că am venit la Arad, UTA e o echipă mare, de tradiție, am făcut un pas în față, important pentru cariera mea. E păcat să pierzi două baraje la rând, sper, cum speră tot Aradul, să promovăm”, a mărturisit și Bogdan Caucă, portar care și-a reziliat contractul cu FC Brașov în ultimele etape ale sezonului actual, nemairezistând situației delicate din punct de vedere financiare a echipei emblemă a orașului natal. Căucă, care a jucat până acum în Liga 2 doar pentru FC Brașov, în ultimii doi ani, și în Liga 3 pentru FC Zagon, a evoluat în doar 5 meciuri pentru „stegari” în campionatul recent încheiat. 

Profesioniștii de la UTA nu au anunțat și perioadele pe care au semnat contractele cele trei achiziții de până acum.


 

Iată prezentarea celor două jucători făcută pe site-ul UTA:

Ștefan Grigorie (născut pe 31 ianuarie 1982) vine cu un plus mare de experiență acumulată în cele 368 de meciuri strânse pe prima scenă. Junior la Universitatea Craiova, mijlocașul s-a afirmat și în tricoul primei echipe din Bănie (1998-2002), apoi a trecut la Dinamo București (2002-2006). După un an la Poli Timișoara, a devenit unul dintre oamenii reprezentativi ai Rapidului (2007-2013). O jumătate de sezon a trăit-o în Cipru, la Apollon Limassol, iar în 2014 și 2015 a jucat la FC Brașov. A urmat un campionat la Chiajna, un altul la Iași, pentru ca ultimul campionat să redevină jucătorul Brașovului. În palmaresul său figurează un titlu, trei Cupe ale României și o Supercupă, toate cu Dinamo, plus o Supercupă cu Rapidul. Are 38 de meciuri în Cupele Europene și două selecții în Națională.

Bogdan Caucă s-a născut pe 6 august 1996 și măsoară 1,84m. A făcut junioratul la FC Brașov și, după un rodaj la FC Zagon (Liga III), a fost cooptat în prima echipă a galben-negrilor, acum patru ani.

Marius ANGHEL 28 Jun. 2017, 22:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă