Încă două pierderi pentru Fortuna: Șandru a fost transferat la Pandurii, iar Dobrosavlevici a semnat rezilierea

Luni, clubul de primă ligă Pandurii Tg. Jiu a transmis o ofertă clubului Fortuna Poiana Câmpina pentru transferul fundașului central Bogdan Șandru care se află în acest moment în Antalya, sub comanda antrenorului Edi Iordănescu. Jucătorul Fortunei a evoluat deja în toate cele patru meciuri amicale desfășurate până acum în stagiul din Turcia (inclusiv cel de azi), în trei dintre ele fiind titular.

În cursul după-amiezei de marți, conducerea clubului Fortuna Poiana Câmpina a analizat oferta gorjenilor și a decis să-i dea curs, transmițând deja un răspuns favorabil conducătorilor Pandurilor. Va fi vorba de un transfer definitiv, actele urmând a se perfecta la întoarcerea echipei lui Edi Iordănescu din Antalya, moment din care Bogdan Șandru devine „pandur” cu acte în regulă.

Primele meciuri oficiale ale Pandurilor, unde Bogdan Șandru are șansa să debuteze într-un meci oficial pentru noua sa echipă fie pe 17 februarie, în semifinalele Cupei Ligii, împotriva formației Dinamo București, fie pe 21 februarie, în campionatul primei ligi, când Pandurii vor întâlni pe CS Universitatea Craiova.

Dobrosavlevici și-a reziliat contractul cu Fortuna

Tot marți după-amiază, conducerea clubului Fortuna Poiana Câmpina a acceptat solicitarea jucătorului Alin Dobrosavlevici de reziliere a contractului. Acesta a evoluat în 754 de minute în tricoul Fortunei în prima parte a actualei ediții a campionatului

Din păcate, la Fortuna se anunță o perioadă destul de grea, practic, orice jucător fiind liber să plece, antrenorului Aurelian Stamate revenindu-i misiunea – deloc ușoară – de a încerca să califice echipa în play-off-ul eșalonului secund cu jucătorii care vor accepta să mai rămână.

Sursa: Sport Câmpina

 

Pe aceeași temă