„Grăsuțul” Buhuși și-a găsit echipă. Fostul jucător al Fortunei a ajuns în Liga 4

Liber de contract după ce AFC Fortuna a decis să se retragă din Liga 2, Alexandru Buhuși, unul dintre cei mai vechi jucători din lot, a reușit să-și găsească echipă unde să evolueze în acest retur. Eterna speranță a lotului, mijlocașul ofensiv Alexandru Buhuși a ajuns să își continue cariera în Liga a IV-a Prahova după ce în anii trecuți evolua cu Poli Iași, Victoria Brănești și Petrolul în Liga 1.

Mijlocașul de 24 de ani va juca în următoarele șase luni, conform ziarulprahova.ro, la CS Blejoi, ocupanta locul 3 în Liga A Prahova.

Cu o prestație modestă, foarte slabă pe alocuri, în prima parte a sezonului Ligii 2, Buhuși și-a „epuizat” capitalul de încredere pe care l-a avut din partea lui Radu Călin și a staff-ului echipei Fortunei și urma să fie pus pe liber, însă a ajuns în această situație odată cu desființarea grupării prahovene.

La fosta echipă de eșalon secund, Buhuși nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar până la vară va juca în primul campionat județean, urmând ca sâmbătă să debuteze pentru noua sa formație, pe teren propriu cu Prahova Târgșorul Vechi.

Pe aceeași temă