Încă doi jucători străini vor fi legitimați la rivala Craiovei în lupta pentru promovare. Cine sunt venezueleanul și columbianul care vor juca la Horezu

Încă doi jucători străini vor fi legitimați la rivala Craiovei în lupta pentru promovare.** Cine sunt venezueleanul și columbianul care vor juca la Horezu

Veniți la Horezu să dea probe în urmă cu două săptămâni, venezueleanul Jorje Paez și columbianul Alvaro Cortez au lăsat o impresie pozitivă la antrenamentele Flacărei și vor fi legitimați în perioada următoare. Cum aceștia sunt liberi de contract, ei pot debuta pentru echipa vâlceană chiar în turul acestui campionat, din care, până acum, s-au scurs nouă etape.

Paez (24 ani) este mijlocaș de bandă și a jucat ultima dată la Zamora (Venezuela). „Îmi place la Horezu, abia aștept să debutez. Am fost bine primit aici”, a spus venezueleanul.

Alvaro Cortez (24 ani) joacă în spatele vârfului și provine de la Universitad Libre Cali (Columbia). Atacantul a mai jucat și în Honduras. „Îmi place în România, oamenii sunt calzi. Horezu este un oraș mic și frumos. Mi-am propus să ajut echipa și să avem rezultate bune. La Horezu, echipa este ca o familie”, a declarat Cortez.

Antrenorul Adrian Popa așteaptă și el să aibă mai multe soluții în ofensiva Flacărei. „Sunt doi jucători care ne pot ajuta, am demarat deja procedurile pentru legitimările lor. Sper ca în două săptămâni, ei să aibă drept de joc”, a anunțat antrenorul Adrian Popa.

Flacăra Horezu mai are în lot doi străini, pe nigerianul Samson Nwabueze și senegalezul Gueye Mansour. Echipa vâlceană este pe locul 2 în Seria a 4-a a Ligii 3, la opt puncte în spatele liderului U Craiova 1948 SA.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă