În ultima zi de transferuri, UTA aleargă după un atacant

22 Feb. 2012, 12:06 Bursa transferurilor
În ultima zi de transferuri,** UTA aleargă după un atacant

Astăzi, la miezul nopții, expiră termenul de transferuri pentru jucătorii proveniți de la alte cluburi europene. După ce l-a luat pe Alexandru Manea de la Gloria, echipa „emblemă” a orașului ar mai avea descoperite două posturi, cel de mijlocaș defensiv, dar mai ales cel de atacant de viteză. Deocamdată, Giovanni Catanzariti recunoaște că mai dorește să întărească echipa cu un fotbalist tânăr și asta pentru că stafful tehnic a rămas cam dezamăgit de aportul lui Cărpinișan, Suslak și mai ales Miron în cantonamentul din Antalya. „Mai suntem în discuții pentru un mijlocaș bun de bandă, până miercuri știm dacă putem conta pe el”, a precizat președintele UTA-ei.

Dar, italianul și antrenorul Roland Nagy recunosc că prioritatea numărul unu o reprezintă atacantul și asta pe lângă Vasilios Galanis și Bogdan Mara, care vor fi legitimați până mâine seară. „Știm că Galanis a cam rămas dator la finalizare, dar muncește mult și are încrederea noastră. Capătă a arătat o altă față în această iarnă, iar dacă atitudinea sa rămâne aceeași, poate progresa de la meci la meci. Mara nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar, cu toate astea, am mai avea nevoie încă un atacant. Suntem pe mai multe piste, sperăm să concretizăm una dintre ele cât mai repede”, a afirmat tehnicianul principal al „alb-roșiilor”.

Din informațiile noastre, UTA încă poartă discuții cu Apostu și Chițu, dar Giovanni Catanzariti mai are și varianta unui fotbalist African. În schimb, împrumutul lui Țucudean de la Dinamo nu mai este de actualitate, atâta timp cât Liviu Ganea a fost lăsat să plece la CFR Cluj.

Tot astăzi, UTA ar putea împrumuta unul-doi jucători la echipele arădene de Liga a 3-a. „Există astfel de discuții în special pentru jucătorii mai tineri care ar trebui să joace cât mai mult la această vârstă”, a confirmat Nagy.

Sursa: Sport Arad

22 Feb. 2012, 12:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă