Impresarul lui Briceag avertizează: „Dacă Vâlcea nu îi dă drumul acum, îl va pierde gratis”

Impresarul lui Briceag avertizează:**

Impresarul Ciprian Giurcă, agentul fundașului stânga de la CSM Râmnicu Vâlcea, Marius Briceag, este în discuții avansate cu CD Leganés, echipă în Liga a II-a din Spania. Conducerea CSM-ului a refuzat ofertele primite din țară pentru jucătorul de bandă stânga, astfel că impresarul Ciprian Giurcă îi căută echipă în străinătate. Fundașul CSM-ului a fost propus la gruparea iberică mai sus amintită, care tocmai a promovat în al doilea eșalon.

„Eu am  trăit mulți ani în Spania, am relații foarte bune acolo. L-am propus pe Marius Briceag directorului sportiv de la Leganés, i-am anunțat ce pretenții are Vâlcea, sper să se facă o ofertă în zilele următoare. Marius își dorește să plece, sper ca spaniolii să ajungă la un acord cu Vâlcea, altfel el va pleca gratis în vara viitoare. Briceag nu își va prelungi contractul cu Vâlcea sub nicio formă, are oferte net superioare față de ce îi poate oferi CSM-ul. El a demonstrat maximum pentru Liga a II-a, este momentul să treacă la un nivel superior, dacă rămâne, se poate plafona” a anunțat impresarul Ciprian Giurcă.

Petrolul și Dinamo au oferit câte 50 de mii de euro

Agentul a dezvăluit și ofertele venite din Liga I și refuzate în această vară de Vâlcea. „Am asistat la discuții, Petrolul și Dinamo au oferit câte 50.000 euro și un procent din revânzarea jucătorului. Eu cred este o sumă echitabilă pentru un jucător care mai are doar un an de contract, dar Vâlcea a refuzat. Știu că și Viitorul a fost interesată și au fost discuții. Este opțiunea clubului să refuze ofertele, dar ei l-au luat gratis de la Argeș, iar în iarnă, când intră în ultimele șase luni de contract, Marius poate semna cu oricine. Vâlcea riscă să îl piardă gratis dacă nu îi dă drumul acum, va fi bătaie pe el în iarnă” a mai spus Giurcă.  

De la Vâlcea au plecat deja în această vară doi jucători în Liga I, portarul Florin Matache la Chaijna și fundașul central Cătălin Pîrvulescu la Pandurii.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă