Samson a terminat cursurile de impresariat și vrea să le dea compatrioților săi sanșa să joace în România. „În Nigeria sunt mulți copii talentați, dar nu au ocazia să plece de acolo”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Sep. 2018, 11:54 Stiri
Samson a terminat cursurile de impresariat și vrea să le dea compatrioților săi sanșa să joace în România.**

Nigerianul Samson Nwabueze (30 ani) a terminat, săptămâna trecută, cursurile de impresar de fotbal și vrea ca începând de anul viitor să se dedice și acestei noi meserii.

Stabilit de 11 ani în România, Samson a evoluat în ligile inferioare la Știința Bacău, Tricolorul Breaza, Poli Iași, Callatis Mangalia, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, iar anul trecut a debutat la Liga 1 pentru Pandurii Târgu Jiu. Pentru a fi cât mai aproape de soția și băiețelul său, aflați la Râmnicu Vâlcea, Sami evoluează de un sezon la Flacăra Horezu, una din revelațiile din Seria a 3-a a Ligii a 3-a.

„În Nigeria sunt mulți copii talentați, care nu au ocazia să plece de acolo. Vreau să le dau șansa să vină să joace în România, iar apoi să ajungă mai departe. Sunt mulți copii talentați și în țară, dar și la Horezu, unde joc eu acum. Vreau să stau un an pe lângă un impresar cu experiență, să învăț, iar de anul viitor să mă descurc singur. Nu voi renunța să joc fotbal, voi juca și voi impesaria în paralel. Anul trecut am jucat la Liga 1, de ce nu, poate voi reveni acolo”, a spus Samson Nwabueze.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Sep. 2018, 11:54 Stiri
Pe aceeași temă