Munteanu: „Dacă nu primim oferte mai avantajoase, Briceag rămâne la Vâlcea”

Munteanu:**

Managerul general al echipei din Zăvoi, Lucian Munteanu a ținut să dea replica agentului Ciprian Giurcă, cel care anunțase că jucătorul pe care îl reprezintă, Marius Briceag nu își va prelungi sub nicio formă contractul cu Vâlcea, scadent vara viitoare. Lucian Munteanu a ținut să sublinieze că ascensiunea valorică a jucătorului de bandă stânga, ofertat de Petrolul și Dinamo se leagă doar de CSM Râmnicu Vâlcea.

„Marius Briceag a primit primii bani din fotbalul  profesionist la Vâlcea, mulți sau puțini, așa cum ne-am permis. Cota și valoarea lui au crescut în acest an pentru că noi, ca și club, i-am asigurat liniște financiară, un mediu propice pentru a face performanță prin obiectivul impus, dar și prin aportul celorlalți colegi din echipă. Deci,dacă pe adresa clubului nu vor ajunge alte oferte mai avantajoase, Briceag va rămâne la Vâlcea și în niciun caz nu va pleca unde are interes domnul impresar. Dintr-o eventuală tranzacție, doar clubul și jucătorul trebuie să aibă de câștigat, un eventual intermediar reducând beneficiile atât pentru noi, cât și pentru Marius. Jucătorul Briceag este căutat datorită evoluțiilor lui, în niciun caz că a fost prezentat de impresar la una dintre echipele menționate de el, mai puțin ultimele zvonuri legate de ofertele din Spania II” a anunțat șeful clubului vâlcean.

Lucian Munteanu amintește că, la Pitești, Marius Briceag nu avea condiții pentru performanță.  „Aș fi curios unde era domnul impresar, când Briceag juca la FC Argeș  pe indemnizație de junior și aceea plătită o dată pe an? Cu ce l-a ajutat până acum sau cum i-a influențat cariera, ca să poată să analizeze decizia noastră in privința jucătorului ? Pentru comisioane, știu că toți sunt săritori!” a replicat Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă