„Îmi place stilul de lucru, există un grup unit la FC Olt”

01 Feb. 2012, 15:50 Bursa transferurilor

Fotbalist ce a ajuns în această iarnă la un acord cu FC Olt Slatina, Augustin Chiriță este încrezător în șansele echipei de a reuși menținerea în eșalonul secund. Convingerea experimentatului jucător în îndeplinirea obiectivului este dată de modul în care alb-vișiniii se pregătesc pentru abordarea returului.

Fotbalist cu numeroase prezențe în eșaloanele superioare, Augustin Chiriță crede că tinerețea vechilor componenți coroborată cu experiența nou-veniților, pregătirea fizică foarte bună, dar mai ales ambiția sunt doar câteva dintre elementele care vor duce la atingerea obiectivului, menținerea în eșalonul secund. Mijlocașul de 36 de ani este plăcut surprins de metodele de pregătire, disciplina și unitatea grupului în tabăra celor de la FC Olt Slatina.

„M-am acomodat foarte bine, la experiența mea nu cred că s-ar putea pune problema. Îmi place stilul acesta de lucru, știu că prin multă muncă echipa aceasta se va autodepăși. Este un grup unit, iar colectivul primează. Dacă în tur au obținut 15 puncte, au făcut-o prin multă muncă, printr-o pregătire fizică foarte bună și disciplină. În unele meciuri s-a văzut lipsa de experiență, unele greșeli individuale au dus la pierderea unor puncte importante, iar meciul care îmi vine în minte este cel cu Chindia Târgoviște, unde au fost la un pas de a obține punct sau puncte”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina.

„Dacă legi trei-patru rezultate pozitive, ești acolo sus”

Fostul fotbalist al formațiilor FC Argeș și Universitatea Craiova consideră că lupta pentru menținere este una strânsă, însă FC Olt Slatina are șanse mari de a-și îndeplini obiectivul.

„Avem șanse mari, spun asta văzând felul în care echipa se antrenează și condițiile care sunt. Au venit jucători care au mai evoluat în Liga a II-a, iar acest lucru cu siguranță poate aduce doar plusuri. Dacă legi trei-patru rezultate pozitive, esti acolo sus. Meciul cu Alro nu este cu nimic special pentru mine, lumea vorbește de rivalități, nu se pune problema așa. Va fi un joc ca oricare altul care trebuie câștigat”, a mai spus Augustin Chiriță.

Printre cluburile la care a evoluat Augustin Chiriță, de-a lungul carierei, se numără Minerul Motru, Universitatea Craiova, FC Argeș, Karpaty Lvov, Alprom Slatina și Victoria Brănești.

Sursa: Gazeta Nouă

01 Feb. 2012, 15:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă