Iașiul testează un portar craiovean: „Încercăm să acoperim postul”

Iașiul testează un portar craiovean:**

CSMS Iași caută în continuare soluții pentru înlocuirea portarului Dani, accidentat în turneul din Antalya. În condițiile în care tratativele cu Știința Miroslava pentru aducerea lui Raul Avram au intrat în impas, oficialii ieșeni s-au reorientat și l-au adus în probe pe tânărul Nicușor Grecu, de la o echipă olteană.

„Până la începerea campionatului încercăm să acoperim postul de portar. Dani s-a accidentat și nu putem rămâne cu doar doi portari în lot. În aceste zile antrenorii îl vor testa pe Nicușor Grecu, un portar tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Craiova”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

Echipa pleacă la București cu două zile înainte

Echipa ieșeană tratează cu maximă seriozitate primul meci din acest an, cel din deplasare cu FC Clinceni, programat sâmbătă, 1 martie. Pentru a evita orice inconvenient legat de oboseală, delegația ieșeană va pleca spre București joi, cu două zile înainte de meciul cu Clinceniul. CSMS va fi cazată joi și vineri noaptea în apropiere de București, iar echipa lui Marius Lăcătuș va efectua vineri antrenamente la baza sportivă de la Săftica.

„Întrucât avem de parcurs o distanță destul de lungă până la Clinceni, împreună cu staff-ul tehnic am decis ca echipa să facă deplasarea încă de joi. Ne vom caza în apropiere de București, vineri vom face antrenament la Săftica, iar în ziua meciului vom pleca spre Clinceni”, a mai spus Prunea.

Iașiul nu va conta în acest meci pe stoperul Alex Crețu (suspendat) și pe atacantul Mădălin Crengăniș (accidentat).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Pe aceeași temă