Iașiul l-a luat pe Grahovac

Autori: Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ Publicat: 18 Jun. 2014, 16:22 Actualizat: 18 Jun. 2014, 16:28 Bursa transferurilor
Iașiul  l-a luat pe Grahovac

CSMS Iași și-a asigurat pentru următorul sezon serviciile fostului portar al Oțelului Galați, Branko Grahovac. Goalkeeper-ul în vârstă de 31 de ani s-a înțeles cu președintele executiv Florin Prunea și a semnat un contract pe un sezon cu gruparea din Copou.

„Grahovac va fi jucătorul nostru în sezonul următor. Branko a semnat pe un an, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Am semnat deja actele, iar cu acest transfer ne-am asigurat unul din posturile cheie, cel de portar”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

Fost campion al României cu Oțelul Galați, Branko Grahovac, care va împlini 31 de ani pe 3 iulie, a jucat în ultimul sezon în Turcia, la formația Kahramanmarashspor.

La reunirea lotului ieșenilor, în această seară, vor fi prezenți și Cristi Munteanu și Milan Mitic. În ceea ce-l privește pe Davide Dias, acesta va veni la Iași după ce își va rezolva problemele contractuale cu FC Brașov.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Autori: Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ Publicat: 18 Jun. 2014, 16:22 Actualizat: 18 Jun. 2014, 16:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă