Iancu dă 2 milioane € pentru Bălan și Varga

24 Feb. 2009, 21:35 Bursa transferurilor
Iancu dă 2 milioane €** pentru Bălan și Varga

Marian Iancu a vorbit despre oferta pe care i-a făcut-o lui Vasile Șiman pentru fotbaliștii Tiberiu Bălan și Dacian Varga.

Patronul bănățenilor spune că mâine este ultima zi în care finanțatorul Sportului își poate da acceptul pentru ca jucătorii să se transfere la gruparea „viola”.

„Șiman e un bun negociator și m-a trimis un pic la plimbare, dar știe că mai are timp până mâine. Tibi Bălan e un număr 10, așa cum nu prea mai sunt. Avem nevoie de el. Varga e jucător de bandă stângă, acolo unde stăm numai în Karamyan. Chiar dacă Artiom Karamyan e cel mai bun din Liga 1 pe acest post, îi trebuie concurență. Am specificat în ofertă obligația să vină împreună cei doi fotbaliști”, a spus Iancu la gsptv.

 

 

Iancu a precizat că a făcut o ofertă de două milioane de euro plus TVA pentru cei doi fotbaliști și o coproprietate de 50% la Dacian Varga. Președintele timișorean consideră că, în condițiile actuale, oferta este mai mult decât avantajoasă și crede că ar fi o blasfemie dacă va fi refuzată de patronul „studenților”.

24 Feb. 2009, 21:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă