Iacob, singurul care a refuzat mutarea la Reșița! Rufă: „Rămân cu sufletul la Vâlcea”

Iacob, singurul care a refuzat mutarea la Reșița!** Rufă:

Cătălin Rufă a fost azi în Zăvoi și a negociat cu fiecare jucător important în parte, toți semnând contracte cu Damila, care devine apoi Metalul Reșița, cu excepția lui Victoraș Iacob.

Având 18 miliarde lei vechi asigurați de autoritățile din Reșița, Cătălin Rufă a plusat după caz la salariile jucătorilor. Singurul care nu a semnat a fost atacantul Victoraș Iacob, deși acesta a susținut la venirea sa că va merge cu echipa, indiferent de situație. 

Un caz aparte îl reprezintă Tomozei. Patronul susține că jucătorul s-a răzgândit și a semnat cu echipa care se mută la Reșița, în timp ce jucătorul ce în această dimineață a primit actele de transfer, devenind liber, spune că n-a iscălit noul contract.

Patronul Cătălin Rufă a încheiat orice dușmănie cu Dan Nițu, cei doi devenind după această tranzacție chiar prieteni. „Suntem o echipă, plecăm cu toții, le-am făcut oferte chiar și juniorilor din lot, de ei depinde dacă vor sau nu să vină. La Reșița merg toți jucătorii importanți, cu excepția lui Iacob, care nu a mai dorit.

Au fost trei ani frumoși, plec cu inima strânsă, dar așa e mai bine pentru toată lumea. Regret doar publicul din Râmnicu Vâlcea, excepție doar cel de la meciul cu Damila. Mi-am dorit maximum, promovarea, dar atâta am putut realiza, am menținut echipa în Liga a II-a, iar în ultimul sezon a fost o clasare onorabilă. Sper din suflet ca domnul Nițu să reușească ceea ce nu am reușit eu și să promoveze, Vâlcea merită o echipă în Liga I. Rămân cu sufletul alături de CSM” a spus Rufă.

Fostul șef al clubului din Zăvoi a ținut să specifice că procentul din transferul lui Brănescu la Juventus va rămâne CSM-ului. „Aceasta a fost înțelegerea cu domnul Nițu, dânsul preia datoriile la utilități, dar păstrează procentul din Brănescu, care poate ajunge până la 850 mii euro când Laurențiu debutează la Juventus sau la echipa națională. Are și procentul din Florin Costea, este posibil ca și acela să mai valoreze ceva” a anunțat Rufă.

Victoraș Iacob declara în urmă cu o săptămână că rămâne la echipa lui Rufă, indiferent dacă aceasta se va muta sau nu. Iată ce spunea atacantul: „Știu că există posibilitatea mutării echipei, domnul Rufă cunoaște cel mai bine aceste lucruri și cred că va lua decizia corectă, eu am discutat și mi-am dat acordul să lucrez, indiferent unde va fi formația. Sunt două echipe în oraș, dar nu mă interesează, important e ca CSM să meargă bine. Suntem adversari doar pe teren, apoi ne întâlnim și bem o cafea”

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă