Huțan, următoarea lovitură a Gloriei Arad?

11 Feb. 2009, 15:20 Bursa transferurilor
Huțan, următoarea lovitură a Gloriei Arad?

În câteva zile, Gloria Arad va primi un răspuns din partea fostului portar al Bătrânei Doamne, Sebastian Huțan. Devenit liber de contractul cu UTA, portarul arădean a fost angrenat în câteva discuții legate de un nou contract, neconcretizate însă până acum.

Huțan a avut tatonări cu o grupare din Ungaria și ar mai avea posibilitatea să ajungă în Grecia, dar în liga secundă după câte se pare. Pentru a nu ieși din formă, a găsit înțelegere la oficialii Gloriei Arad, echipă cu care s-a pregătit în ultimele zile, deși putea să rămână și la UTA, sub comanda lui Dan Țapoș. Până la urmă, conducătorii grupării arădene de Liga a III-a au început să-l curteze și s-a ajuns la faza unei oferte, la care Sebastian Huțan ar trebui să răspundă până la mijlocul acestei săptămâni.

 

În cazul în care trecerea lui Huțan la Gloria Arad s-ar materializa, clubul arădean ar da cu adevărat lovitura iernii, asigurându-și serviciile celui mai bun jucător al UTA-ei din prima parte a sezonului 2008-2009. Pe de altă parte, dacă Huțan primește o ofertă mai bună zilele viitoare, conducerea Gloriei se gândește și la Marius Mârne, a cărui situație contractuală nu este deocamdată rezolvată.

 


Sebastian Huțan
a prins un tur de excepție la UTA, după o perioadă destul de lungă, în care a fost rezerva lui Daniel Tudor și apoi Marius Mârne. A profitat însă de forma sportivă mai puțin bună a lui Mârne din vara anului trecut și n-a mai ieșit din poarta Bătrânei Doamne.
 

 

Articol scris de SEBASTIAN ȘICLOVAN
 

11 Feb. 2009, 15:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă