Homneac a plecat la Dorohoi

Homneac** a plecat la Dorohoi

Rapid CFR Suceava a mai pierdut un jucator. Neplatit de mai multe luni pe Areni, de unde are de incasat restante salariale in valoare totala de 8.000 de lei, atacantul in varsta de 26 de ani s-a reintors la divizionara a treia FCM Dorohoi. „KGB” a luat deja contact cu echipa antrenata de Vespazian Colban, alaturi de care, la inceputul acestei saptamani, a plecat in cantonament la Campulung Moldovenesc.

„Deocamdata au venit doar Homneac, plus Listaru si Atanasoaie, care erau ai nostri. Mai suntem in discutii si cu alti jucatori, insa ramane de vazut daca mai transferam ceva. La Campulung stam la complexul BTT si ne antrenam de doua ori pe zi. Dimineata fizic pe pista stadionului, iar dupa-amiaza facem antrenamente cu mingea sau la sala de forta”, a declarat antrenorul  Colban.

Homneac ar putea juca in tricoul Dorohoiului contra celor de la FC Pojorata. „E posibil sa jucam doua meciuri amicale cu FC Pojorata, nou-promovata in Liga a III-a, care este aici aproape, in rest nu avem cu cine”, a spus Vespasian Colban.

In ultimul sezon al Ligii a II-a, Tudor Homneac a evoluat in 10 meciuri pentru Rapid Suceava, fiind insa titular in doar doua dintre acestea. „KGB” nu a marcat niciun gol in tricoul echipei „ceferiste”.

Odata cu plecarile lui Tudor Homnec (FCM Dorohoi) si Marius Zavoi (CSM Ramnicu Valcea), divizionara secunda Rapid Suceava poate teoretic sa mai apeleze la doar 11 jucatori pentru reunirea lotului, este vorba de Velescu, Semeghin, Balan, Negru, Dobos, Chiriac, Sumanariu, Sava, Spatar, Caragea si Golofca.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă