Himcinschi are șanse mari să rămână la Vâlcea: „Vreau să dau mai multe goluri decât la Caransebeș”

Himcinschi are șanse mari să rămână la Vâlcea:**

Atacantul Fabian Himcinschi (21 ani) a venit să dea probe la Vâlcea și este în cantonamentul din Zăvoi, alături de alb-albaștri. Jucătorul, fost internațional de tineret, este liber de contract după ce FC Caransebeș a renunțat la el.

„Am auzit lucruri frumoase despre Râmnicu Vâlcea, am venit să ajut echipa, să joc cât mai mult și să dau cât mai multe goluri. Am venit cu gânduri bune, aștept să demonstrez și în teren. Nu sunt dezamăgit că am plecat de la Caransebeș, consider că mi-am făcut datoria față de club și am plecat cu capul sus de acolo. Sper ca la CSM să dau mai multe goluri decât la Caransebeș. La Vâlcea este un grup unit, am o părere bună despre echipă. Urmează să semnez contractul, mai sunt detalii pe care nu l-am pus încă la punct”, a declarat Fabian Himcinschi.

Antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici a fost coleg la Apulum Alba Iulia cu tatăl lui Fabian, Adorian Himcinschi. Ulterior, Pelici l-a avut și elev pe Adorian Himcinschi la Apulum, iar acum îl poate avea sub comandă la CSM Râmnicu Vâlcea și pe fiul acestuia, Fabian, fost internațional de juniori.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă