Hiago și-a făcut temele: „Am văzut clipuri cu rivalitatea Arad – Timișoara”

26 Aug. 2012, 09:00 Bursa transferurilor
Hiago și-a făcut temele:**

Sosit pe 17 iulie la Arad, Hiago de Oliveira Ramiro l-a convins până la urmă pe Adrian falub că merită un loc în lotul UTA-ei pentru noul sezon. Odată ce s-a mai pus la punct cu pregătirea fizică, brazilianul a impresionat prin viteză, tehnicitate și execuții bune cu piciorul stâng, iar acum așteaptă și meciurile pe puncte.

Sunt foarte fericit că am ajuns la Arad. Am semnat un contract cu UTA pe un an de zile, acum așteptăm doar ca Federația braziliană să trimită cartea verde. Mă bucur că mai sunt și alți brazilieni la UTA, altfel mi-ar fi fost greu să mă adaptez într-un așa scurt timp. Limba română e dificilă pentru mine, dar am timp să o învăț”, a precizat atacantul de 21 de ani, care, în 2010, marca șase goluri în 11 meciuri pentru Juventude, în campionatul ligii secunde braziliene.

Folosit pe postul agreat cel mai mult, acela de „aripă” stânga, Hiago are cuvinte frumoase la adresa lui Arian Falub. „Este un foarte bun antrenor. E puțin dur, exigent, vrea mereu ca jucătorii să aibă răspundere în ceea ce privește jocul. Îmi place să lucrez cu el, dar și cu restul colegilor. Suntem un lot format de puțin timp, am jucat câteva amicale cu rezulatate destul de bune. Rămâne de văzut cum ne descurcăm și în campionat”.

În fine, fotbalistul „carioca” pare să fie conștient de încărcătura meciului de la finalul săptămânii viitoare. „Înainte să ajung la Arad, am căutat pe internet și am văzut clipuri cu rivalitatea Arad – Timișoara. Știu că sunt multe ambiții și orgolii în joc, îmi plac astfel de dispute. E foarte bine că e primul meci al campionatului. Dacă începi bine, o să ai o stare pozitivă și în continuare”, este de părere Hiago

Sursa: Sport Arad

26 Aug. 2012, 09:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă