Hiago are drept de joc, a semnat și fundașul Nazari

31 Aug. 2012, 16:47 Bursa transferurilor
Hiago are drept de joc,** a semnat și fundașul Nazari

„Bătrâna Doamnă” începe să-și contureze lotul pentru noua stagiune. Dacă la Sebiș, Adrian Falub nu a putut conta pe mai mulți fotbaliști care s-au pregătit în ultimele săptămâni în Calea Aurel Vlaicu, pentru derby-ul de la Timișoara situația indisponibililor trebuie să se schimbe și se va schimba.

Primul care a primit cartea verde din Brazilia este Hiago de Oliveira Ramiro, atacantul de picior stâng al „alb-roșiilor”, care mai are și avantajul a fi și unul dintre juniorii din lot. Un alt fotbalist „carioca”, respectiv atacantul de careu Weller și mijlocașul italian Buono sunt și ei în așteptarea aceluiași act de câteva zile și – probabil – vor fi apți de joc până luni seara.

Joi, antrenorul Falub și-a dat acordul și pentru legitimarea fundașului central, Denny Nazari (foto, alături de impresarul său). Italianul de 22 de ani a sosit sâmbătă la Arad și s-a remarcat la antrenamente prin forță, mobilitate și plasament, astfel că „oficialii” utiști au solicitat și cartea sa verde. Nu același lucru se poate spune despre atacantul Amione, care un a impresionat cu nimic, iar arădenii sunt pe cale să renunțe la el.

Pe „făraș” este și Marcelinho și asta pentru că brazilianul este accidentat și nu-și va mai reveni mai repede de o lună de zile. Cum atacantul de buznar oricum era în urmă cu pregătirea fizică, „textiliștii” nu par dispuși să-l aștepte pe Marcelinho până spre finalul lunii octombrie.

Vă reamintim că ultima etapă a turului de campionat este programată pe 1 decembrie.

Gio stă la pândă pentru ultimele întăriri

Chiar dacă îi va rezolva pe fundașul Nazari, mijlocașul Buono și atacantul Weller, Giovanni Catanzariti intenționează să mai întărească echipa din Calea Aurel Vlaicu cu unul-doi jucători. În principiu, președintele utist este în căutare de fotbaliști ofensivi, un coordonator de joc, dar și un atacant de careu, iar mutările ar putea veni în weekend. „Vineri, pe 31 august, se încheie perioada de transferuri în Europa. Personal, mă interesează mai mult jucătorii din Italia care nu și-au găsit echipa dorită. Încercăm să profităm de faptul că în România se pot face transferuri până luni, la ora 24”, a explicat Catanzariti.

Din informațiile noastre, conducerea „Bătrânei Doamne” se află și pe urmele a doi atacanți sud-americani, care ar putea sosi la Arad în zilele următoare.

Sursa: Sport Arad

31 Aug. 2012, 16:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă