Hăisan și Bădoi, ultimele noutăți de la Buftea

Succesul ilfovenilor în meciul cu Delta Tulcea a fost surpriza etapei a cincea, cu atât mai mult cu cât Buftea trece printr-o serie de schimbări continue. Avându-l de puțin timp drept președinte pe fostul senator Dan Claudiu Tănăsescu, ilfovenii au avut o serie de noutăți pregătite pentru meciul cu echipa tulceană.

Astfel, între buturi și-a făcut apariția noua achiziție a buftenilor, experimentatul Cristi Hăisan (foto1), care va împlini 32 de ani peste aproape 6 luni. Liber de contract după despărțirea de CSMS Iași, fostul portar al Vasluiului timp de 8 ani (2002-2010) a acceptat oferta ilfovenilor și a semnat cu ei la jumătatea săptămânii trecute. În aceste condiții, Baruch și Plopeanu se vor mulțumi doar cu postul de rezervă, însă rămâne de văzut și ce se va întâmpla cu Marius Ion, care devine al patrulea portar din lot!

Hrib în tribună, Kiriță secund, dar Bădoi antrenor!

După ce la finalul meciului cu Otopeni, din etapa anterioară, scor 2-3, Lavi Hrib a fost anunțat că se renunță la serviciile sale, acesta a figurat în continuare pe foaia de joc ca principal. Însă, Hrib (foto3) a luat loc în tribună, lângă Constantin Mande, cel care și-a adus aportul ca secund la promovarea ilfovenilor în Liga a II-a. Anunțat ca interimar, Giani Kiriță a fost trecut pe foaie ca secund, dar a fost prezent pe teren ca titular. Surpriza a apărut la încălzire, acolo unde ilfovenii au fost dirijați de Vali Bădoi (foto2)! Acesta va fi, se pare, noul principal al echipei din Buftea, el întrerupându-și din acest motiv colaborarea cu Conpet Ploiești, acolo unde era antrenor secund și jucător! Ironia sorții a făcut ca Bădoi să fie cel care a antrenat în sezonul trecut pe Domnești, pe care a dus-o pe locul doi în aceeași serie cu Buftea, fiind la un pas de a-și promova echipa de atunci în Liga a II-a. Pus pe liber după schimbările politice din vară, acum el are șansa de a antrena în al doilea eșalon!

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă