Gugu îl urmează pe Balauru la „U”! Astafei merge la Mediaș

27 Jul. 2012, 15:40 Bursa transferurilor
Gugu îl urmează pe Balauru la

A trecut o etapă în Liga I și echipele sunt departe de turația maximă. Pentru a mai aduce un suflu nou și a întări loturile, cluburile încearcă să facă transferuri până pe 31 august. Sursa de achiziții este FCM Târgu Mureș, echipă ce a retrogradat în acest an în Liga a II-a.

Chiar dacă în vară se zvonea că va ajunge la Steaua sau Dinamo, Victoraș Astafei a ajuns în cele din urmă la Gaz Metan Mediaș, unde a semnat un contract cu echipa pregătită de Cristi Pustai.

Victoraș Astafei a suferit o accidentare gravă sezonul trecut, în etapa a șasea pe 9 septembrie, la un meci cu Astra, și care i-a cauzat o pareză pe partea dreaptă a feței. De la revenire, jucătorul evoluează cu o cască specială.

După ce portarul echipei FCM Târgu Mureș, Dragoș Balauru, a semnat cu Universitatea Cluj, un alt jucător s-a înțeles cu echipa Anei Maria Prodan. Fostul fotbalist al Craiovei, Costinel Gugu este unul din jucătorii pe care Cristi Dulca, noul antrenor al „șepcilor roșii”, se va baza în îndeplinirea obiectivului din acest sezon, acela de a salva echipa de la retrogradare.

27 Jul. 2012, 15:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă