Golgheterul Unirii Tărlungeni a fost prezent la reunirea unei echipe din Liga 1

Unirea Tărlungeni are șanse minime să continue în Liga 2 după ce în această iarnă s-a despărțit de antrenorul Adrian Matei, iar jucătorilor li s-a reziliat contractele. Echipa cu nume de comună brașoveană ce a evoluat în prima parte a campionatului în Ilfov, la Ștefăneștii de Jos, a încheiat anul pe penultimul loc în clasament, pe 17, cu doar 11 puncte acumulate în cele 19 meciuri desfășurate în 21 de etape. Finanțată de omul de afaceri Gheorghe Șerban, iar de autoritățile locale doar cu baza sportivă, Unirea nu a mai disputat ultimul meci pe care îl avea programat din 2016, cu Dacia Unirea Brăila, anunțând FRF că nu are bani să organizeze jocul, astfel că l-a pierdut la „masa verde”.

Printre cei mai buni jucători pe care Unirea Tărlungeni i-a avut în lot în prima parte a sezonului s-a numărat și mijlocașul Vasile Fernando Mihai. Mijlocașul de 21 de ani originar din Tecuci a evoluat în 15 meciuri, toate ca titular, și a înscris 5 goluri, reușite care l-au transformat în golgheterul echipei. George Mihai, Alin Pătrașcu, ambii cu câte 3 goluri, și Marius Tigoianu, cu 2 goluri, îl urmează în acest clasament.

Vasile Mihai a fost împrumutat la Unirea de la FC Voluntari, iar evoluțiile din prima parte a sezonului l-au readus în lotul echipei din Liga 1. Mijlocașul a participat astăzi, 5 februarie, la reunirea formației conduse de antrenorul Florin Marin, fiind unul dintre cei 27 de jucători care s-au pregătit la baza sportivă din Pipera. Gălățeanul va avea ocazia în această perioadă, cât și în stagiul de pregătire de două săptămâni din Brescia / Italia, programat între 12 și 26 ianuarie, să îl convingă pe tehnician că merită să rămână la FC Voluntari.

Imediat după numirea lui Adrian Matei ca antrenor principal la Unirea Tărlungeni, acesta îi lua alături de el pe Vasile Mihai și Iustin Popescu în studionul emisiunii ProSport LIVE, considerându-i unii dintre cei mai promițători jucători pe care îi avea în lot.

Iată jucătorii prezenți la reunirea Voluntariului:

portari: Mircea BORNESCU, Dragoș BALAURU, Răzvan PETRARIU;
fundași: Florin ACSINTE, Alexandru COMAN, Lucian CAZAN, Ionuț BALAUR, Hrvoje SPAHIJA, Venelin FILIPOV, Vasile MAFTEI, Cosmin ACHIM, Mircea LEASĂ‚;
mijlocași: Mihai CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚, Laurențiu MARINESCU, Petre IVANOVICI, Costin LAZĂ‚R, Andrei LUNGU, Sorin TĂ‚BĂ‚CARIU, Daniel NOVAC, Doru POPADIUC, Vasile MIHAI, Sorin ISPIR, Andrei IONESCU;
atacanți: Adrian BĂ‚LAN, Costin CURELEA, Gabriel DEAC, Mihai VODUȚ.

De la reunire a lipsit, fiind învoit, Florin Cernat care urmează să se alăture lotului alb-vișiniu.

Pe aceeași temă