Golgheterul Romanului, noul transfer al Științei Miroslava. „Așteptam de mult timp să fac pasul la Liga a 2-a. Sper să dau multe goluri”

Știința Miroslava s-a întărit vizibil în această iarnă. Chiar dacă l-a pierdut pe Alex Taciuc, ajuns la prim-divizionara CSM Poli Iași, gruparea ieșeană de ligă secundă a reușit câteva transferuri spectaculoase.

Știința l-a adus pe experimentatul mijlocaș Ciprian Milea, fost la SSC Farul, i-a împrumutat de la Poli Iași pe portarul Ștefan Târnovanu și stoperul Andu Moisi, iar în compartimentul ofensiv s-a întărit cu Cosmin Țapu (CSM Roman – foto, nr. 15) și Sandu Iovu (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe). Ultimii doi încă nu au semnat contractele, dar au ajuns la un acord cu conducerea clubului, urmând ca transferurile să fie oficializate în următoarele zile.

Au adus golgheterul de la Roman

În vârstă de 24 de ani, Cosmin Țapu a jucat până acum doar la Roman, grupare de care s-a despărțit amiabil înainte de a ajunge la Miroslava. Atacantul spune că aștepta de mult timp să facă pasul la liga secundă.

„Am ajuns la un acord cu conducerea clubului și umează să semnez contractul în zilele următoare. Nu cred că vor fi probleme. Mai aveam contract cu Romanul până în vară, dar mi-am reziliat contractul și am venit liber. Voi semna un contract pe doi ani și jumătate cu clubul din Miroslava. Mă bucur că am ajuns aici, așteptam de mult timp să fac pasul la Liga a II-a. Este un pas înainte în cariera mea. Sper să joc bine și să le răsplătesc încrederea celor de la Știința, care m-au dorit”, a declarat, pentru Liga2.ro, Cosmin Țapu.

15 goluri marcate în 2017

Noul atacant al Miroslavei a avut un an 2017 foarte bun, marcând la liga a treia 15 goluri în 28 de meciuri, 9 dintre reușite în turul acestui sezon.

Țapu cunoaște destul de bine echipa din Miroslava, cu care a avut multe dueluri în liga a treia și împotriva căreia a și marcat. „Cunosc destul de bine echipa, am jucat multe meciuri împotriva Științei, cu Romanul, și chiar am marcat multe goluri. Vara trecută am marcat împotriva Miroslavei în Cupa României. Mi-au priit meciurile cu ei. Acum sper să înscriu multe goluri și pentru noua mea echipă și să-mi aduc contribuția la îndeplinirea obiectivelor”, a adăugat Țapu.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă