Golgheterul Daciei Unirea dă probe de joc la o echipă din Liga 1. „Nu ne vom opune plecării, este șansa lui”

Atacantul Daciei Unirea, Alexandru Muscă a primit acordul conducerii clubului brăilean de fotbal să se antreneze o săptămână cu FC Botoșani. Golgheterul brăilenilor din sezonul trecut al Ligii 2 mai are contract cu gruparea de la Dunăre până la sfârșitul acestei luni, însă clubul poate activa clauza din contract și-l poate păstra pe jucător încă un an.

„Jucătorul ne-a înștiințat și ne-a cerut permisiunea să meargă în probe la FC Botoșani, iar noi i-am dat o săptămână la dispoziție ca să-i convingă pe cei de acolo că merită să-l încorporeze în lotul lor. Până la sfârșitul lunii iunie, Muscă este sub contract cu Dacia Unirea, iar clubul poate activa clauza din contract și să-l mai țină un an. Noi nu ne vom opune plecării atacantului, este șansa lui de a evolua în prima ligă, dar repet, el acum merge în probe nu să semneze cu FC Botoșani”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, antrenorul Alin Pânzaru.

În campionatul 2015-2016 Alexandru Muscă a evoluat 2.610 minute în 32 de partide și a înscris 12 goluri pentru Dacia Unirea Brăila.

În altă ordine de idei, tehnicianul a mai spus că niciun alt jucător din vechiul lot nu și-a exprimat dorința de a pleca de la Dacia Unirea. Pânzaru a precizat însă că este în discuții cu patru jucători Under 21, dar că venirea lor la Brăila se va face după reunirea lotului.

„Am în vizor câțiva jucători sub 21 de ani pe care aș dori să-i aducem la Dacia Unirea. În campionatul următor este obligatorie folosirea a trei fotbaliști Under 21 pe toată perioada partidei, iar eu consider că în lot este obligatoriu să avem șase astfel de jucători. Niță, Paul Ioan sunt soluții, dar ar mai fi nevoie de încă patru. Eu sper să-l păstrăm și pe Oprea. El a fost împrumutat la noi de la Râmnicu Sărat, sper să rămână, totul va depinde de bugetul pe care îl vom avea”, a mai spus Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚

Pe aceeași temă