Golgheterul celei mai bine clasate echipe din Timiș în Liga 3 e curtat de două cluburi din Liga 2. Au început tatonările pentru perioada de iarnă a transferurilor

Golgheterul celei mai bine clasate echipe din Timiș în Liga 3 e curtat de două cluburi din Liga 2.** Au început tatonările pentru perioada de iarnă a transferurilor

Unul dintre cei mai constanți fotbaliști arădeni la nivelul Ligii a 3-a și-ar putea schimba echipa în această iarnă. CSM Lugoj, a treia clasată din Seriaa 4-a, se confruntă cu importante probleme financiare, iar Bogdan Bozian (30 de ani) și alți jucători importanți s-ar putea despărți de gruparea din Banat.

Bozian are la activ 10 goluri în prima parte a stagiunii în contul formației lui Cosmin Petruescu și 30 de reușite în cele 39 de partide jucate pentru lugojeni în ultimul an și jumătate. La acestea se adaugă cam tot atâtea pase decisive pentru colegii săi, fapt pentru care mijlocașul ofensiv are pe masă deja două oferte de la Liga a 2-a. Este vorba despre Luceafărul Oradea și Ripensia Timișoara, la această ultimă grupare fiind posibil să ajungă Paul Codrea, actualul tehnician al Ghirodei.

Nădlăcanul Bogdan Bozian a debutat în Liga a 2-a în tricoul UTA-ei în urmă cu 13 ani, CFR Timișoara și Minerul Lupeni fiind celelalte formații la care a evoluat în eșalonul secund. În Liga a 3-a, a bifat echipe ca Victoria Nădlac, Unirea Sânicolau Mare, Național Sebiș, FC Hunedoara și, acum, CSM Lugoj.

CSM Lugoj este cea mai bine cotată echipă a județului Timiș din Liga 3. La finalul turului, aceasta se află pe locul 3 în Seria a 4-a, cu 29 de puncte, la egalitate cu a doua clasată și la șapte puncte în spatele liderului ACS Șirineasa. ACS Ghiroda e pe locul 9 cu 18 puncte, Millenium Giarmata e pe 12, cu 12 puncte, Centrul Național de Pregătire Timișoara e pe locul 14, penultimul, cu 10 puncte, iar Nuova Mama Mia Becicherecu Mic e pe ultimul, cu -3 puncte.

Un alt jucător de care este interesată Ripensia Timișoara este Claudiu Ghighilicea (24 de ani), mijlocașul echipei Millenium Giarmata, iar la roș-galbeni ar putea ajunge și Alexandru Baranyi, golgheterul echipei ACS Ghiroda.

Text și foto: Sport Arad

Pe aceeași temă