Golgheterii Conpetului, ținte pentru CS Ștefănești

26 Jun. 2012, 10:16 Bursa transferurilor
Golgheterii Conpetului,** ținte pentru CS Ștefănești

Cei mai buni marcatori ai formatiei Conpet Ploiesti – Alexandru Ciocalteu si Cosmin Dobrinoiu (foto) – se afla in atentia mai multor formatii din Liga a III-a pentru a fi transferati. Pentru cei doi au existat si exista discutii avansate, cea mai hotarata dintre echipele care vor sa-i legitimeze pe cei doi „transportatori” fiind formatia din Stefanesti.

„Este adevarat ca, in ciuda unei campanii denigratoare a unora la adresa lor, cei doi au fost si inca mai sunt in atentia celor de la Stefanesti. Indiferent de ceea ce cred unii specialisti din fotbalul prahovean, Dobrinoiu si Ciocalteu sunt jucatori de valoare si cred eu ca pot evolua fara probleme si la nivelul Ligii a II-a, astfel incat este normal sa existe interes pentru ei. Deocamdata, ei raman la Conpet si, in functie de ceea ce se va decide in zilele urmatoare, se va lua o decizie si in cazul lor. Daca lucrurile vor ramane asa, eu va spun ca avandu-i si la anul in echipa pe Dobrinoiu si Ciocalteu echipa poate lupta pentru promovare. In cel mult o saptamana vom sti, insa, pe ce drum va merge aceasta echipa!”, a declarat Marius Zencenco, presedintele gruparii prahovene.

De la acelasi interlocutor am mai aflat ca niciunul dintre actualii fotbalisti ai Conpetului nu se afla la final de contract, astfel ca, teoretic, echipa care are cartierul general la Strejnic poate miza si in campionatul viitor pe omogenitatea lotului.

Evident, daca nu vor aparea schimbari in organigrama clubului.

Sursa: Ziarul Prahova

26 Jun. 2012, 10:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă