Goga mai cere bani! Negocierile cu FC Vaslui continuă

07 Jan. 2012, 12:19 Bursa transferurilor
Goga mai cere bani!** Negocierile cu FC Vaslui continuă

FC Vaslui este foarte aproape de a-l transfera pe Dorin Goga, atacantul de 27 de ani urmând să joace pentru galben-verzi până la vară. Bănățenii l-ar putea lăsa gratis pe atacant până în vară la Vaslui, iar dacă moldovenii vor fi mulțumiți de evoluția lui Goga și vor dori să-l cumpere definitiv, vor trebui să achite 800.000 la finalul sezonului în curs.

Patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a evitat să pronunțe numele fotbalistului pe care e gata să-l ia și pe care l-a descris ca fiind „un jucător foarte important”. „Pot să vă spun că este un fotbalist român”, s-a limitat să comenteze Porumboiu, pentru ProSport. Șeful de la Vaslui a negociat direct cu Dorin Goga imediat după ce acesta din urmă a primit acceptul Timișoarei, lucru recunoscut de team managerul Daniel Stanciu: „Goga a primit acceptul nostru pentru a-și căuta un club la care să joace în următoarele șase luni și el a intrat în contact cu cei de la Vaslui”.

Pe de altă parte, Marian Iancu nu a dorit să dea prea multe detalii. „Din punctul meu de vedere, nu e nimic de comentat public în legătură cu niciun transfer, pentru că nu vreau să confirm niște discuții premergătoare. Nu există discuții pe fond în acest moment. De luni sau marți pot interveni schimbări”, a spus patronul clubului timișorean.

Neînțelegeri la salariu

Adrian Porumboiu i-a propus lui Goga un salariu anual de 200.000 de euro, dar vârful lui Poli vrea cu 100.000 de euro mai mult, mai ales că la Timișoara el câștigă 350.000 de euro. Din această cauză, negocierile s-au blocat, dar totul se poate rezolva zilele viitoare. Dacă va primi salariul dorit, Goga va intra în topul celor mai bine plătiți jucători de la echipă, depășit fiind doar de Wesley, Adailton și Sânmărtean.

Dorin Goga a jucat în a doua parte a anului 2011 în liga secundă, după ce Poli Timișoara a fost retrogradată la masa verde. Cititorii ProSport l-au desemnat pe „Poet” cel mai bun fotbalist din eșalonul secund în 2011. Goga a obținut 47,27% dintre voturile exprimate de peste 100.000 de cititori.

6 goluri are Goga în turul acestui sezon de Liga a II-a

23 de goluri a marcat Goga în trei ani pentru Poli în Liga I

„Nu am primit vreo ofertă pentru a-l transfera definitiv, așa că îl vom împrumuta. Marele nostru câștig este că scăpăm de plata salariului lui Goga”, Daniel Stanciu, team manager Timișoara

TOP SALARII LA VASLUI
Jucător Sumă
Wesley 450.000
Adailton 450.000
Sânmărtean 400.000
ªSumele sunt exprimate în euro.

Articol scris de Victor Stoicescu și Radu Faur

07 Jan. 2012, 12:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă