Giuleștenii au achiziționat un atacant ceh. „Am venit pentru că am auzit numai lucruri bune despre Rapid”

Giuleștenii au achiziționat un atacant ceh.**

FC Rapid a anunțat, joi, pe site-ul oficial, că a obținut serviciile atacantului ceh Jiri Jeslinek, în vârstă de 27 de ani, vicecampion al Sloveniei cu formația Celje.

„Atacantul ceh de 27 de ani, Jiri Jeslinek, va juca la Rapid din sezonul următor, urmând a întregi trio-ul slav, alături de OndÅ™ej KuÅ¡nír și Tomas Josl. Jeslinek, care a fost format de Sparta Praga și a evoluat în carieră la echipa pragheză, Ceske Budejovice, Most, Kladno, Bohemians Praga, Krivbas Krivoi Rog, Mlada Boleslav, Tobol, sezonul trecut fiind vicecampion al Sloveniei, cu Celje, se arată pe site-ul fcrapid.ro.

Jiri Jeslinek s-a declarat foarte mulțumit de faptul că a venit la Rapid. „Am venit pentru că am auzit numai lucruri bune despre Rapid, în special de la prietenul meu, Tomas Josl, dar și de pe internet. Știu că Rapid este un club mare, cu o istorie importantă, este o echipă cunoscută în Cehia. De asemenea, am fost mulțumit și de felul în care am colaborat cu cei de la Rapid la semnarea contractului. Totul a fost foarte ok. (…) Am avut contract cu slovenii de la Celje doar pentru patru luni, iar în vară ar fi trebuit să mă întorc în Kazahstan, la Tobol. A apărut oferta Rapidului și sunt foarte mulțumit că am venit aici”, a afirmat el.

Jeslinek a precizat că vrea să ajute echipa Rapid să promoveze în primul eșalon. „În primul rând îmi doresc ca Rapidul să promoveze în prima ligă, iar eu să înscriu cât mai multe goluri, pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivului dorit de toată suflarea rapidistă”, a declarat fotbalistul ceh.

Jiri Jeslinek a mai spus că știe cum sunt fanii giuleșteni: „Îi știu foarte bine de pe YouTube, i-am urmărit în Ultras World. Sunt niște fani superbi”.

În urmă cu o săptămână, FC Rapid a mai achiziționat un ceh, pe fundașul dreapta OndÅ™ej KuÅ¡nír (31 ani), care a semnat un contract pe un an. KuÅ¡nír are în palmares patru selecții în echipa reprezentativă a Cehiei, iar în cariera sa a mai evoluat pentru FC Tobol Kostanay (Kazahstan), Sigma Olomouc, Slovan Liberec, Sparta Praga, Viktoria Žižkov și FK Vitkovice.

Articol scris de Leila BOLAT (Mediafax)

Pe aceeași temă