Gică Barbu, noul antrenor de la Unirea Jucu. Clujenii se pregătesc să atace promovarea în Liga 2

Gică Barbu, noul antrenor de la Unirea Jucu.** Clujenii se pregătesc să atace promovarea în Liga 2

Primarul comunei Jucu are o dorință arzătoare pentru următorul sezon de Liga 3. Ioan Pojar, nimeni altul decât fratele fostului fotbalist Cristi Pojar, vrea să vadă Unirea Jucu în Liga 2, iar acest lucru a fost declarat încă din vara anului 2013, când clujenii au ajuns în premieră în al treilea eșalon fotbalistic al României.

Unirea Jucu nu a impresionat însă în cele două sezoane pe care le-a petrecut în Liga 3. La prima prezență în acest eșalon a terminat pe locul 2 în play-out (echivalentul locului 8 în Seria a V-a formată atunci din 12 echipe), iar acum a încheiat tot pe locul 8 din 14 echipe, cu 35 de puncte.

În această vară, conducătorii clubului clujean vor să schimbe liniile, de la staff până la lot, iar prima mutare a fost aducerea antrenorului Gheorghe Barbu (47 ani). În cariera sa, noul tehnician al Unirii a mai pregătit pe „U” Cluj, Mureșul Deva, FCM Reșița sau Unirea Dej.

În această perioadă, Unirea Jucu l-a pierdut pe Tudor Mândrușcă, atacantul de 26 de ani semnând în această săptămână cu nou-promovata în Liga 2 FCM Baia Mare.

Citește mai multe detalii despre această mutare pe Sportul Sălăjean

Pe aceeași temă