Gheară, noutatea UTA-ei pentru amicalul cu Baja

01 Aug. 2009, 16:22 Bursa transferurilor
Gheară, noutatea UTA-ei** pentru amicalul cu Baja

UTA se va antrena, sâmbătă, de la ora 20, pe propria arenă, în compania formației maghiare de Liga a III-a, Baja. De vineri seară, lotul lărgit al echipei arădene a fost completat cu fundașul central Decebal Gheară, care a bifat deja un prim antrenament sub comanda lui Ionuț Popa. El va fi testat în perioada următoare. Situația lui Bogdan Onuț cu Poli Iași nu este clarificată, dar pista UTA rămâne deschisă pentru fostul jucător al lui Ionuț Popa.

Altfel, după ce plata pentru jucătorii de la Atletico trecuți la UTA și ulterior retrași s-a efectuat, rămân mai multe semne de întrebare. Deomcadată nu se știe unde vor ajunge Bujor, Țucudean, Toc, Copil, Bălgrădean și ceilalți, existând mai multe variante. Cert este că după ce Sandu Ion i-a cumpărat de la Atletico Arad au început să curgă zvonurile. Se spune că unii dintre ei vor rămâne de Gloria, iar cei mai valoroși vor ajunge totuși la UTA. De asemenea, se speculează pe marginea cedării unor jucători din lotul Atletico, cu Țucudean în frunte, la Sportul Studențesc, dar informația nu s-a verificat, Vasile Șiman fiind interesat de Chindriș și Purece, care aparțin celor de la Atletico și rămân la UTA. De asemenea, se discută – informație foarte puțin credibilă, mai degrabă lansată pe canale politice, pentru a adânci scandalul – de un conflict Sandu Ion – Ionuț Popa, tehnicianului urmând să i se ceară să părăsească UTA pentru ca jucătorii Gloriei să fie retrimiși Bătrânei Doamne.

 

Dintre toate zvonurile ultimelor ore, cel mai cu greutate este cel care anunță că Sandu Ion va retrimite UTA-ei jucătorii dacă primarul Falcă va face primul pas spre proprietarul SC PAB România, mai ales că un conflict între reprezentanții la vârf ai PDL Arad, cu ramificațiile de rigoare, și Sandu Ion a provocat retragerea jucătorilor. Așadar, cert este doar că Sandu Ion a plătit către Atletico, că jucătorii nu doresc să rămână la Gloria, ci să revină la UTA. În rest, speculații peste speculații.

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

01 Aug. 2009, 16:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă