Geraldo Alves, ofertat de Petrolul și Academia Rapid! Decizia luată de fostul câștigător al Cupei cu echipa ploieșteană

Geraldo Alves, ofertat de Petrolul și Academia Rapid!** Decizia luată de fostul câștigător al Cupei cu echipa ploieșteană

Petrolul și Academia Rapid, două echipe aflate în reorganizare, care au pornit de jos, l-au ofertat pe portughezul Geraldo Alves (37 de ani) să li se alăture în Liga 3, respectiv Liga 4. Ultima dată la Astra, fostul fotbalist de la FCSB sau Petrolul, a refuzat însă oferta, preferând să se retragă din activitate.

„Am avut oferte de la Juventus București, Petrolul și Rapid. Nu a fost vorba de bani. Pur și simplu mi-am dat seama că nu mai am motivația necesară ca să joc fotbal”, a spus Geraldo la TelekomSport. Portughezul care a trecut în Liga 1 pe la FCSB, Petrolul și Astra și-a anunțat retragerea din fotbal la începutul lunii septembrie.

Academia Rapid are în componența sa mai mulți jucători cu experiență la nivelul primei ligi, ca: Daniel Pancu, Daniel Niculae, Doru Bratu, Petre Goge sau Alexandru Iacob. Din iarnă, acestora li se vor mai alătura alți fotbaliști cunoscuți, precum Ovidiu Herea, Vasile Maftei și Ionuț Voicu.

2016 e anul în care Geraldo a câștigat titlul în Liga 1, cu Astra.

În România, Geraldo Washington Regufe Alves a evoluat cel mai mult pentru Petrolul, în perioada 2012-2015, în 65 de meciuri, echipă pentru care a și marcat 4 goluri. Cu ploieștenii a câștigat Cupa României, în sezonul 2012-2013.

Petrolul, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, are în componență mai mulți jucători experimentați și e principal favorită la promovarea în Liga 2. „Lupii” tocmai și-au schimbat antrenorul și vor ca în această iarnă să facă achiziții din Liga 1 și 2.

Pe aceeași temă