Geolgău: „Mă gândesc la o colaborare cu impresari, să ne recomande jucători din afară”

Geolgău:**

Președintele grupării FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău, își dorește, în timp, o colaborare cu impresari pentru a aduce jucători din străinătate. Oficialul divizionarei secunde spune că ar fi interesat de fotbaliști din Serbia și Germania.

Oficialul divizionarei secunde FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău, intenționează să colaboreze cu anumiți impresari pentru aducerea unor jucători cu experiență, posturile vizate fiind în linia mediană. Președintele grupării slătinene și-ar dori fotbaliști din țări precum Serbia sau Germania.

„Mă gândesc la o colaborare cu impresari, care să ne aducă jucători și din alte țări, trebuie să ne încadrăm și în bugetul clubului pentru că nu putem să neglijăm nici acest aspect, sunt mai multe variante, să vedem ce găsim. Suntem la început de drum, am încercat să iau legătura cu mai mulți impresari, să ne recomande jucători pe posturile pe care ne dorim, să vedem dacă putem aduce ceva din Serbia, Germania”, a declarat președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău, în cadrul conferinței de presă susținute în ziua reunirii.

„Sunt șapte echipe bune, celelalte de valori egale”

Președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău, se așteaptă la un retur dificil dată fiind poziția din clasament a divizionarei secunde. Oficialul crede că echipele aflate în partea a doua a clasamentului sunt echilibrate valoric.

„Va fi un retur dificil, sunt șapte echipe bune pentru nivelul seriei Ligii a II-a, celelalte șase sunt de valori egale, am zis să facem o echipă competitivă, mai ales cu jucători experimentați în axul central”, a mai spus oficialul celor de la FC Olt Slatina.

FC Olt Slatina va aborda returul din subsolul clasamentului, cu doar 11 puncte acumulate în cele douăsprezece partide susținute în prima parte a actualei stagiuni.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă