Gelu Velici, aproape de o revenire în Liga 1. Atacantul Sebișului ar putea lucra cu un fost antrenor al lui Dinamo, club unde a debutat în prima ligă

Gelu Velici, aproape de o revenire în Liga 1.** Atacantul Sebișului ar putea lucra cu un fost antrenor al lui Dinamo, club unde a debutat în prima ligă

După două sezoane departe de primul eșalon al fotbalului românesc, Gelu Velici (24 ani) e dorit cu insistență de una dintre formațiile ce au activat în play-off-ul Ligii 1 în stagiunea precedentă. De fapt, golgheterul Sebișului este deja la Târgu Mureș și a bătut palma cu șefii ASA-ului pentru un contract de joc. Mai rămâne să treacă și vizitele medicale, moment din care se va pune la dispoziția noului antrenor al ardelenilor, italianul Dario Bonetti.

În sezonul trecut la Național Sebiș, în Liga a 3-a, Velici a reușit 16 goluri, fiind și căpitanul echipei lui Călin Cojocaru. Atacantul de 24 de ani mai are contract cu gruparea de pe malul Crișului Alb, însă speră să găsească înțelegere și să fie lăsat la Târgu Mureș. „Sper ca domnul primar, Gheorghe Feieș, și domnul Călin Cojocaru să înțeleagă că am o șansă să revin în Liga 1, iar clubul ar avea de câștigat de pe urma transferului. Nu e o sumă mare, dar pentru mine ar fi o oportunitate imensă să ajung acolo unde am mai fost cu Dinamo în urmă cu doi ani”, a precizat Velici, care mai are oferte și de la FC Voluntari și o formație din Cipru.

Timișoreanul i-ar putea lua locul în atacul ASA-ului arădeanului George Țucudean, care ar trebui să se întoarcă la Charlton.

Atacantul de 24 de ani a mai evoluat în Liga 1 și pentru Ceahlăul, iar în Liga 2 a jucat la AFC Fortuna Poiana Câmpina.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă