Ganea și Crișan, singurele noutăți ale CFR-ului la reunire

Ganea și Crișan,** singurele noutăți ale CFR-ului la reunire

Situația financiară grea prin care trece CFR Cluj s-a confirmat și astăzi, la reunirea lotului. Altădată cu pretenții în Liga 1 și în Europa, formația preluată în această iarnă de Eugen Trică a avut la primul antrenament din 2015 un singur străin, pe fostul portar al UT-ei, Remo Amadio. Toți ceilalți stranieri din lotul ardelenilor vor trece în aceste zile prin biroul președintelui Iuliu Mureșan pentru a-și clarifica situația. Cel mai probabil veștile pe care le vor primi nu vor fi îmbucurătoare și sunt mari șanse ca toți aceștia să-și rezilieze sau să fie lăsați să-și caute echipe.

Acum, CFR, fostă campioană a României, caută să-și întărească lotul cu jucători din Liga 2. La reunire au participal și Cristian Ganea, fost la Săgeata Năvodari, și Horia Crișan, fost la Fortuna Poiana Câmpina. Cei doi fotbaliști au fost singurele noutăți pe care Eugen Trică le-a avut la antrenament.

Cristi Ganea a mai jucat în cariera sa la echipe precum ASA Târgu Mureș, CS Universitatea Craiova și în turul acestui sezon la Săgeata Năvodari. Anul trecut, atunci când CSU promova în Liga 1, atacantului i se rezilia contractul și rata șansa de a evolua în primul eșalon, deși a pus umărul la realizarea obiectivului de către olteni.

Horia Crișan a evoluat și el în tur la o echipă din Liga 2, la AFC Fortuna, ocupanta locului 2 din Seria 2. Fundașul era împrumutat de la Dinamo, club de care s-a despărțit în această iarnă și a devenit liber de contract. În trecut, Crișan a mai jucat pentru Juventus București, Putnok VSE și Vasas (ambele din Liga a 2-a din Ungaria) și foarte puțin la Dinamo.

Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă