Găldean și Morariu, ultimele noutăți din lotul Rapidului!

Găldean și Morariu,** ultimele noutăți din lotul Rapidului!

Rapid a deplasat 23 de fotbaliști în stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Negri, dar între timp numărul lor a crescut la 26, asta în condițiile în care sucevenii l-au pierdut în această perioadă pe fundașul central Andrei Lozneanu, care a fost rechemat la FC Botoșani cu șase luni înainte de expirarea împrumutului pe Areni.

Concret, lotul „ceferiștilor” a fost completat într-o primă fază cu doi jucători în vârstă de 21 de ani, proveniți de la gruparea de Liga a III-a Kosarom Pașcani, mijlocașul central Ionuț Nuțescu și mijlocașul dreapta Marius Călugăru. Cei doi au fost testați deja în partida cu FC Pojorâta, Nuțescu izbutind chiar să înscrie unicul gol al Rapidului în meciul său de debut la formația suceveană.

Ieri dimineață s-au antrenat pentru prima dată sub comanda antrenorilor Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu și Ion Buzoianu alți doi jucători noi, care au apărat în tur culorile unor grupări de Liga a II-a. Ei sunt Marian Găldean, de 23 de ani, un mijlocaș central care a evoluat în sezonul de toamnă la Unirea Alba Iulia, și Ovidiu Morariu, tot de 23 de ani, fundaș central format la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, dar legitimat ultima oară la Chindia Târgoviște.

Suporterii suceveni îi pot vedea pe cei patru la lucru în meciul amical pe care Rapid îl va susține mâine, în compania concitadinei Sporting. Partida va avea loc la baza de pregătire a alb-verzilor din Sfântu Ilie, urmând să înceapă la ora 12.00.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: PHOTOCHIC.ro

Pe aceeași temă