Gafița: „Ne e greu în pregătire”

23 Jan. 2009, 14:12 Bursa transferurilor
Gafița:**

Atacantul Cristi Gafița (foto, în portocaliu) este considerat un câștig al Ceahlăului în turul actualei ediții de campionat și speră să joace în sezonul viitor în prima ligă.

 

"Trebuie să ne pregătim serios pentru a evolua în prima ligă. Acum ne este mai greu în perioada pregătirilor de iarnă, dar suntem conștienți că va trebui să muncim serios în retur. Fiecare meci are importanța lui", a declarat Cristi Gafița.

 

Pe de altă parte, fundașul Constantin Ferariu este singurul transfer de până acum al Ceahlăului, în pauza competițională a campionatului. A fost adus de la Laminorul Roman, unde l-a impresionat pe fostul său antrenor Costel Enache, iar acum viseaza să joace în Liga I .

 

" Îmi este un pic greu, ca la început. Trebuie să mă acomodez cât mai repede. Vreau să joc, să prind un loc de titular, dar va trebui să muncesc. Cel mai greu este cantonamentul. Este mai greu față de cum eram obișnuit eu în liga a III-a, la Laminorul Roman. Așa este când vii de jos în sus. Trebuie să trag mai mult de mine și să mă obișnuiesc cât mai repede", a declarat tânărul fundaș al Ceahlăului.

 

 

Articol scris de Cristian SOROCEANU

23 Jan. 2009, 14:12 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă