Firțulescu și Matei au marcat la debutul pentru FC Olt! Marin a reușit un hattrick

Firțulescu și Matei au marcat la debutul pentru FC Olt!** Marin a reușit un hattrick

UPDATE 3: Amicalul dintre FC Olt și Atletic Bradu, disputat pe terenul echipei din Liga a IV-a Argeș, s-a încheiat cu scorul de 6-0 pentru slătineni. Ultimul gol al partidei a fost marcat în minutul 90, atunci când Bancu a primit o minge pe flancul stâng, a pătruns în careu și a trimis puternic la colțul lung.

Celelalte goluri ale amicalului au fost marcat de Marius Matei, Firțulescu și Marin, ultimul reușind un hattrick.

 

UPDATE 2: După mai multe schimbări efectuate de-a lungul partidei, FC Olt a ajuns în minutul 76 să conducă cu 5-0. 

Pentru golul trei, Bancu a purtat o acțiune pe stânga, a centrat în careu, iar Marin (65) a pus latul din 10 metri. 4-0 a făcut tot Marin (75), care a speculat de o respingere în față a portarului lui Atletic după a fază creată pe stânga de Andrei David și șutată la colțul scurt de Șerban. Golul al cincilea a fost înscris tot de Marin (76), realizând astfel hattrick-ul, după un șut respins în fața de portar.

 

UPDATE: Doi dintre jucătorii testați de Dan Oprescu în amicalul cu Atletic Bradu au și marcat. Firțulescu și Marius Matei au fost la baza fazelor ambelor goluri înscrise de echipa slătineană în startul testului de la Bradu. FC Olt are 5-0 în minutul 76.

La primul gol, în minutul 15, Firțulescu a centrat din corner, iar Matei a reluat cu capul în plasă, la colțul lung, iar la cel de-al doilea gol, din minutul 25, a fost construit după o acțiune pe dreapta a lui Firțulescu, acesta a pasat în careu, Căldăraru a comis henț în duelul cu Matei, iar Firțulescu a transformat fără probleme de la punctul cu var.

 


FC Olt testează în amicalul ce tocmai a început, ora 11:00, mai mulți jucători pe care ar putea să-i transfere pentru a-și completa locurile deficitare din primul „11”. Slătinenii dispută pe terenul de la Bradu un amical cu Atletic din localitate, în acest test, Dan Oprescu urmând ai vedea la treabă pe ultimii sosiți în lot: Gafița, Firțulescu și Matei.

Gafița a evoluat în tur la ACS Buftea, Firțulescu e liber de contract, iar Marius Matei s-a despărțit în această iarnă de Farul Constanța. În echipa trimisă pe teren de Oprescu se mai regăsesc noi jucători veniți în această iarnă precum: Popa, Rioșanu și Achim.

Cele două echipe au început cu următorii jucători:

Atletic Bradu: Olteanu – Diță, Velianu, Căldăraru, Tănase, Păun, Frăsineanu, Murineanu, Ruță, Pavel, Cârstea

FC Olt: Bordea – Anghelina, Șerban, Cosic, Giurcă, Popa, Rioșanu, Achim, Firțulescu, Gafița, M. Matei

Urmărește desfășurarea amicalului în format LIVE TEXT

Articol scris de Marius ANGHEL

 

 

Pe aceeași temă