Gafița a semnat pe un an! Vezi lotul Rapidului pentru a doua parte a sezonului!

Gafița a semnat pe un an!** Vezi lotul Rapidului pentru a doua parte a sezonului!

Rapid Suceava și-a definitivat lotul de jucători cu care atacă sezonul de primăvară al Ligii a II-a odată cu înregimentarea lui Cristinel Gafița, atacantul în vârstă de 27 de ani semnând ieri un contract valabil pe un sezon cu gruparea de pe „Areni”.

„Gafița este un mare câștig pentru noi. Are experiența necesară să ne ajute la îndeplinirea obiectivului. Nu degeaba a fost golgheterul Ceahlăului timp de două sezoane. Este în urmă cu pregătirea fizică, iar momentan nu cred că poate duce mai mult de o repriză în teren. În două săptămâni, sper însă să ajungă la capacitate maximă”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul „ceferiștilor” se declară mulțumit în privința lotului pe care îl are la dispoziție: „Lotul este destul de echilibrat, avem dubluri pe toate posturile. În locul lui Florin Plămada l-am adus pe Ferariu, iar în avanposturi îl avem acum pe Gafița. La mijloc poate că stăm un pic mai prost după plecarea lui Căinări”.

Tudoreanu a precizat că nu are probleme în alegerea celor doi jucători sub 21 de ani pe care e obligat să-i titularizeze. „Avem destule soluții în această privință. Pe lângă Cerlincă, care a confirmat în tur, avem încă cel puțin trei jucători pe care îi putem titulariza, iar aici mă refer la Arotăriței, Bâgu sau chiar la portarul Hănțescu. Mai greu stăm cu seniori”, a precizat antrenorul Rapidului.

Șeful băncii tehnice de pe Areni a salutat și convocarea lui Andrei Cerlincă la echipa națională sub 19 ani a României, mijlocașul Rapidului urmând să facă parte din lotul cu care tricolorii vor aborda dublă amicală cu reprezentativă similară a Irlandei, dublă programată pe 4 și 6 martie, în fieful britanicilor. „Este un lucru benefic pentru el. Sper să dea randamentul așteptat. Totodată, așa cum am mai spus, sper ca această convocare a lui Cerlincă să fie o motivație în plus și pentru ceilalți jucători tineri pe care îl avem în lot”, a mai spus Ted.

Rapid Suceava va miza în sezonul de primăvară al Ligii a II-a pe un lot de 22 de jucători: Cătălin Pascal, Vlad Hănțescu – portari, Daniel Bălan, Dorin Semeghin, Constantin Ferariu, Radu Sava, Vasile Vițu, Cristian Spătar, Ionuț Duțică, Răzvan Bâgu, Claudiu Velescu, Vlad Stănescu, Andrei Fedorovici, Ciprian Sumanariu, Andrei Cerlincă, Cătălin Golofca, Alexandru Ioancea, Costel Arotăriței, Ionuț Plămadă, Iulian Ionesi, Mircea Negru și Cristinel Gafița – jucători de câmp.

În primul meci oficial din acest an, Rapid va evolua sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul celor de la ACS Berceni. Claudiu Velescu va lipsi la acest prim joc din cauza unei suspendări, mijlocașul „ceferiștilor” având patru cartonașe galbene la activ

 

Sursa: Gazeta SV

Pe aceeași temă