Firțulescu, Matei, Rioșanu și Gafița au semnat contractele cu FC Olt!

Firțulescu, Matei, Rioșanu și Gafița** au semnat contractele cu FC Olt!

Jucătorii sosiți în ultima perioadă la FC Olt Slatina au parafat înțelegerile cu divizionara secundă. Oficialii clubului au perfectat patru transferuri, mijlocașul Firțulescu, atacanții Matei și Gafița, dar și „închizătorul” Rioșanu semnând contractele la începutul săptămânii.

„Cei patru au semnat. În funcție de randament, în vară renegociem”, a precizat președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău.

Prin transferurile realizate, oficialii grupării FC Olt Slatina încearcă să rezolve problemele din ofensivă și să acopere posturile după renunțarea la serviciile jucătorilor ce au activat în tur.

Oprescu, nemulțumit de a doua repriză din amicalul cu CS Mioveni

Tehnicianul grupării slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat în mare parte mulțumit de evoluția elevilor săi din prima repriză a amicalului cu CS Mioveni, când jucătorii săi au avut câteva oportunități bune de a marca. În schimb, actul secund l-a nemulțumit total, reproșându-le neimplicarea în joc.

„Sunt parțial mulțumit de jocul din prima repriză, dar de cel din a doua sunt total nemulțumit. Atitudinea unora m-a nemulțumit, nu contează dacă sunt jucători mai vechi sau nou-veniți. Schimbări în lot pot apărea oricând, atunci când nu își fac treaba”, a declarat, după amicalul cu CS Mioveni, scor 0-0, Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă